Kurtçuklar [Bağırsak(Tay)Mış]
-
Laa a.q ben baırsaklarımı aldırmaya gidiom :D
-
ne la bu adamın içi bomboş herifler studyo koyup da film çekmiş aq ama guzel çekmişler 2. si gelir yakında
olm bırakın size ne zararları var bugune kadar içinizde yaşamılar bugunden sorada zararları dokunmaz -
a.q kıl kurdu bunlar bendede vardı küçükken...
doktor a gittik adam bi hap verdi ama öle bi hap değil yani yutmuoduk önce çiğnioduk sonra yutuyoduk böylece kurtlar kolay sindiriomus.Sonra düzeldi.. -
Yaw A.q Hayvan Gibi Yemek Yiyorum Yedigim Nereye Gidiyor Anlamıyorum
Bu A.q Kurtçukları Yoksa Yedigim O mevlanalrın Hepsini Yiyo Dötlerine Koduum Yawsakları A.q Bogazdaysa Dötümüze Kadar Nasıl GElliyor -
yaw bende olmadığına eminim a.q su içsem kilo alıyom 75 kilo oldum :D ama bi de iyi yönünden bakın hiç şişmanlamazsınız varsa sizde ((:
-
sucuk salam yemicen çiğ et yemicen hepsini iyi pişirmek lazım.
-
hocam onlardan bendede var tenya bunlar doktora gidin size şurup gibi bişey veriyor sonra döküyosunuz onları patır patır baya manyak bişeyler ben döktüm ama hala zayıfım demekki daha var içimde :)
-
hajı nası dökülüyo bunlar sıçarak mı çıkıyo? :D yaw ben kusarım la düşünsene sıçarken içinden uzun uzun şeyler çıkıyo böö :)
-
herhalde hacim ağızdan çıkmıyo en azından benimkiler sıçarken çıktı çok manyak oluyo böyle kımıl kımıl ıyyyyyyy
-
ewt varsa kurtcugunuz :) kabak çekirdegi düşürüo.ama sade aç karnına yiyeceksiniz.sonra bi zıçıın kurtçuklarını görün ne haldeler:)))
Toplam Hit: 10817 Toplam Mesaj: 42