Kurtlar Vadisi 42. Bölümden İlk Görüntüler...
-
Vallaha az kaldi persembeye bekliyorum heycanla...
-
o yee o bir tabiat harikası o ye o gonullerin kralı abi o kafa neydi oyle :) yaw gullu memleketlim ölmese bari yaw...neyse hersey guzel olacaga benziyor..
-
Muhteşem bir bölüm bizleri bekliyor...
-
vadi başlar başlamaz bi şarjör sallamak lazım
-
Polat kısacık boyuyla zor atıyor kafayı asdasd
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
Polat kısacık boyuyla zor atıyor kafayı asdasd
-----------------------------boyu değil işlevi önemli :D
-
özlemişim bee :) süper bişe olmuş bu sezonun başı sanki öle gibime geldi.
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------
o yee o bir tabiat harikası o ye o gonullerin kralı abi o kafa neydi oyle :) yaw gullu memleketlim ölmese bari yaw...neyse hersey guzel olacaga benziyor..
-----------------------------ölmez olm merak etme.ölürse de memlekette tören düzenliyelim :D
-
İskender: "Memleketi satılığa çıkardınız. Biz de aldık" xD Vay a.q. aynı diyo adam :|
Gecen sezona sizce hangi Kurtlar Vadisi karakteri damgasini vurdu?Memati5364121%Iskender3817515%Bulut4816519%Muro10432642%Benim favorim buluttu amk xD
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------İskender: "Memleketi satılığa çıkardınız. Biz de aldık" xD Vay a.q. aynı diyo adam :|
Gecen sezona sizce hangi Kurtlar Vadisi karakteri damgasini vurdu?Memati5364121%Iskender3817515%Bulut4816519%Muro10432642%Benim favorim buluttu amk xD
-----------------------------gerçektende bulut harika bir karakter :D
mesela bakın birini konuşturmaya çalışıyolar gece gündüz isimli dizide.sorguya çekilen eleman "abi beni öldürürler" diyor ve aslan isimli yarma karakter konuş lan konuş diye adamın üstüne atılıyor.
benzer sahne kurtlar vadisindeki bulut karakterinin bi pastacıyı konuşturmaya çalışırken yaşanıyor."abi beni öldürürler" "aslanım bende doktor tipi var mı?"
bu ve bunun gibi şeyler :D çok hoşuma gidiyor bu karakter.muro karakteri ise millet tarafından tutulunca iyice komikleştirmeye çalıştlar.yapmacık olmaya başladı.