Kurtlar Vadisi 61. Bölüm. İskender Ölüyor!
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------
iskender belki ölür ama bu cevat 1 sene dağa bizlerle:s
-----------------------------'daha' yerine 'dağa' yazanlar oldugu sürece cevat gibiler 1 sene degil 10 sene 'daha' bizlerle olur...
hahahahaa :D ayrıntılara takılma hocam , yoksa kafayı yersin :W bu bulut nasıl ölmedi :| kan fışkırdı resmen heyecan olsun diye çok abarttılar
şu sahneyi bobiler çok güzel yakalamış :D
http://img200.imageshack.us/img200/758/yava.gif -
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------'daha' yerine 'dağa' yazanlar oldugu sürece cevat gibiler 1 sene degil 10 sene 'daha' bizlerle olur...
-----------------------------klavyemde bazi tuşlar bozuk bazilari eksik böle yazdim hizlica ekran klavyesini kullanmadım kusura bakma ?
çok giren çıkmış olmuş galiba :)
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------klavyemde bazi tuşlar bozuk bazilari eksik böle yazdim hizlica ekran klavyesini kullanmadım kusura bakma ?
eeee şimdi klavye basmış h harfini nasıl olcak la o hani bozuktu :P
-
lazoglu bunu yazdı:
bence film sezon sonu oldugundan böle atraksiyon ama bence gelecek sene olmayabilir kurtlar vadisi artık ömrü doldu
-----------------------------Vadiye bir laz mafya babası gelecekmiş ve tüm derincileri öldürüp finali getirecekmiş, ne diyon dayıoğlu =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------lazoglu bunu yazdı:
bence film sezon sonu oldugundan böle atraksiyon ama bence gelecek sene olmayabilir kurtlar vadisi artık ömrü doldu
-----------------------------Vadiye bir laz mafya babası gelecekmiş ve tüm derincileri öldürüp finali getirecekmiş, ne diyon dayıoğlu =)
abi olurmu öyle şey yav (:
-
Mylitta bunu yazdı:
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
eeee şimdi klavye basmış h harfini nasıl olcak la o hani bozuktu :P
-----------------------------Ben taşagına bişey söyledim adam hemen saçmalamış :) yeni klavye aldıgın icin tesekkür ederim hemen 'H' yi basmıssın :D
-
abicim ne bu her hafta sabit oldu artık yok bilmem kaçıncı bölüm fragmanı bilmem kaçıncı bölümde kim kimi mikti ne bu ya ?
-
bu nedir böyle yaa, bu dizinin her bölümüne bir konumu açılacak, kurtlar vadiside yasaklansın !
-
kurtlar vadisi yasak
face videolar yasak
futbol yasak
siyaset yasak
geyik yasak
ne kadar yasaga meraklıyız
Edit:yasaklın demek yasaklansın
-
La iskender ölmesin o adam ayrı bişe diziye ayrı bişe katıyo bence..