Kurtlar Vadisi Filistin’İn Negatif Filmleri Yandı
-
yav benim bildiğim tam takip etmedim ama bu polat ilk başlarda derin devlete mafyaların köküne girmeye çalışıyodu eyes wide shut filmindeki gibi böle pelerinli bir konsey falan vardı mafya liderleri buluşuyordu çok gizliydi falan sonra ergenekon falan oldu şimdide derin devletle savaşıyo yok gladio falan çıkarttılar polat iyi derin devlet kötü oldu bide bu diziden böle siyasi anlam çıkardığını söleylenler yok mu onlara zaten ne desem boş
-
arkadaşlar neden hala negatifler kullanılyor dijital olarak yürümez mi bu işler sadece merak ettim .
-
kendileri sıkmışlardır belki :D pek gündeme gelemediler şu film olayıyla yakında yedekleri çıkar :D
-
Sabotaj :|
-
Tarsusta çekiliyor film :F Mersinden figüran topluyorlardı :F İyi oldu iyi günlük 50-60 lira alıyordu arkadaşlar adamlar yine giderler :F
-
-
böylece yeniden çekileceği kesinleşti ama sabotaj yok gibi görünüyor.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Her korku filmi öncesi ortaya atılan sette hayalet görüldü, oyunculara cin musallat oldu gibi reklam amaçlı haberlerin farklı bir versiyonuna benziyor. Şimdi söz meclisten dışarı paranoyak ettikleri toplum ciddi ciddi İsrail yapmıştır, karanlık güçler Kurtlar Vadisi Filistin filminin çekilmesini engelliyor. Karanlık lord namıdiğer Prince of Ergenekon geri dönmüş diye komplo teorileri yapacaklar. Beyin bedava. Söylentiler cahil halk arasında değişik varyasyonlarda yayılacak. Film asıl hedef kitlesi olan yobazların gözünde daha da kutsallaşacak.
-----------------------------
Cuk diye oturtmuş maksat cok emek veriyoruz cabalıyoruz gibisinden sadece ilgi cekmek .. -
-
reklam.