Kurtlar Vadisi Gününde Kurtlar Vadisi Saatinde Ekranlarda Buluşmak Üzere
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hangi isimlerin hacım?
-----------------------------Hollanda'dan kaçakçılık yaparken yakalandı Halil İbrahim Avar = Halil İbrahim Kapar(Halo) filmde de böyle bişeydi
Gümrüklerden sorumlu babalardandı Tuncay Mataracı=Tuncay Kantarcı filmde de bu tip bişeydi
bu tip baya isim var genel olarak bakarsan da baya bişey görürsün kardesNesim Malki = İplikçi Nedim bu da isim tutmuyo ama izlediğinde anlıyosun.
-
Ben acı hayatı izliyorum şu sıralar onuda denk gelirsem yani yoksa takıntım yok.
Yapsınlar 24 gibi bi dizi, veya csı tarzı bişeyler böyle efektlerle süslesinler valla seyrederim :) Fabrika patlatsınlar ama bi patlama yaptık diye aynı kareyi 30 kamerayla farklı açılardan çekip çekip 1 dakka boyunca gösterme arkadaş itici oluyor bana göre. Varmı 24 te öyle bir hadise yok patladıysa patladı amk diyor elin oğlu arkadan 1-2 sn görünüyorsa görünüor.
Bide araba patlatmalar, takla attırmalar var iyiki 10-20 milyar masraf etmişsin 30 kere arabanın uçuşunu gösterion elin oğlu 500 milyon dolar yakıyor film çevirecem diye sonrada bütün dünyaya satıyor o diziyi sende yap sende sat mantığını geliştir önce. Bir diziden beklentim budur. Tahtadan tüfekle bende çeviririm filmi hayatımda g3 görmesem g3 diy yutturacaklar ellerine almışlar kürek gibi silahları ulan bizim burda kuru sıkı mp5 satılıyor 100-200 milyon felandır heralde 500 olsun senin reklam kuşağın var ordan zaten milyarlar kaldırıyon..amk kızdım işte..
-
Yeni oLduğun BeLLi Zaten, Çünkü Bu Konu Sayısız Kez VeriLdi (: