Kurtlar Vadisi İlk Bölümden İtibaren Tüm Bölümlerini Arıyorum ?
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------
bana link lazım rapid veya başka bişey olur onu bilemicem alanyada yaşıorm alanyayı bilosanız 8-10 lira veya 25-30 lira para önemli deil var mı bildiğiniz bi yer?
len olum millet alanyayı nasıl bilcek sen bilgisayarı bırak yarın als var -
pusuya kadar olan bölümler vardi birileri almadıysa gönderirim kargo ile şuan evi taşıyorum anca pazartesi yada salıya dönebilirim
sağıroda falan lazımsa onlarda var
edit: ayrıca alanyayı çok iyi bilirim çokda severim (:
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
bana link lazım rapid veya başka bişey olur onu bilemicem alanyada yaşıorm alanyayı bilosanız 8-10 lira veya 25-30 lira para önemli deil var mı bildiğiniz bi yer?
len olum millet alanyayı nasıl bilcek sen bilgisayarı bırak yarın als var
-----------------------------dersler iyi a.q. babam izlio :D millet şehir söylüo alanyayı bilen varsa ayarlayalım işte amk:D
-
mortyr516 Atatürk anıtının karşısındaki mcdonalds'ın yanındaki yerde olabilir bi uğra konuşursan onlarda yoksada bulabilirler başka bi yerden...
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------pusuya kadar olan bölümler vardi birileri almadıysa gönderirim kargo ile şuan evi taşıyorum anca pazartesi yada salıya dönebilirim
sağıroda falan lazımsa onlarda var
edit: ayrıca alanyayı çok iyi bilirim çokda severim (:
-----------------------------sağır oda bende var bi ara ayarlayalım bursluluk paramı alayım babamdan ayarlıycam =)
-
Fuckara bunu yazdı:
mortyr516 Atatürk anıtının karşısındaki mcdonalds'ın yanındaki yerde olabilir bi uğra konuşursan onlarda yoksada bulabilirler başka bi yerden...
eywallah...Edit: rapidhacker550 (barış) millet alanyayı nerden bilcek demiiii:D
-
kardes bende alanyalıyım:)