Kurtlar Vadisi Ömer Baba:)
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
geniuss bunu yazdı:
bu aRKDAsta polati gercek hayatta da operasyon yaptigini zanedenlerden
ahhaa gerçekten güzel söylemişsin :)
geniuss bunu yazdı:
bu aRKDAsta polati gercek hayatta da operasyon yaptigini zanedenlerden
:D:D güzel teşhis.
--------------------------------------------------
Ben bu konuda ömer babanın dizi deki görevini güzel yaptığından bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz onu bilmiyorum...
Polatın gerçek hayatta operasyonlar yaptığını filan sanmıyorum...
Ben çok Yakup Cemil kitabları okudum.
Sizin gibi bir tek Deniz Gezmiş demiyorum... -
Davos bunu yazdı:
Ben bu konuda ömer babanın dizi deki görevini güzel yaptığından bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz onu bilmiyorum...
Sizin gibi bir tek Deniz Gezmiş demiyorum...
-----------------------------"bu aRKDAsta polati gercek hayatta da operasyon yaptigini zanedenlerden "
cevap:"Ben çok Yakup Cemil kitabları okudum.
Sizin gibi bir tek Deniz Gezmiş demiyorum... "ne alakası var?
yani sonuna şunu okudum bunu okudum demenin ne manası var ne alakası var konunun deniz gezmişle? -
yarasın aslanıma
-
HolyReform bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
Sizin gibi bir tek Deniz Gezmiş demiyorum...
-----------------------------"bu aRKDAsta polati gercek hayatta da operasyon yaptigini zanedenlerden "
cevap:"Ben çok Yakup Cemil kitabları okudum.
yani sonuna şunu okudum bunu okudum demenin ne manası var ne alakası var konunun deniz gezmişle?
Diyorsun ya polat alemdarı gerçektek öle sanıyorsun diye...
Bende diyorum ki Yakup Cemil zamanında polat gibi görev yapmış...
Yani bir çoğunuz Yakup Cemil kim dir bilmezsiniz...
Senin "bu aRKDAsta polati gercek hayatta da operasyon yaptigini zanedenlerden " demenin mantığı ne ...?
-
Davos bunu yazdı:
Senin "bu aRKDAsta polati gercek hayatta da operasyon yaptigini zanedenlerden " demenin mantığı ne ...?
onun sebebi ömer baba rolünü gerçek hayatta sürdürdüğünü düşünürmüşcesine diziden fotolarını koyup sonra altına rakı içerkenki fotosunu koyman.haa geyik için açtım de tamam.Ama kendince buraya gelipte "yok şunu tanımazsınız,şunu okudum,şunu biliyorum"demenin bir anlamı yok.Neyi ne kadar bildiğin,ne okuduğun seni ilgilendirir.Birgün yakup Cemille ilgili konu açılır birisi bişey yazar yanlış olduğunu düşünürsün "haa bence böyle" veya"yanlış biliyor ben böyle okumadım"diyerek bildiğini söyler aydınlatırsın milleti. demek istediğimiz o kızacak darılacak bişey yok :)saygılar..
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
onun sebebi ömer baba rolünü gerçek hayatta sürdürdüğünü düşünürmüşcesine diziden fotolarını koyup sonra altına rakı içerkenki fotosunu koyman.haa geyik için açtım de tamam.Ama kendince buraya gelipte "yok şunu tanımazsınız,şunu okudum,şunu biliyorum"demenin bir anlamı yok.Neyi ne kadar bildiğin,ne okuduğun seni ilgilendirir.Birgün Ahmet Cemille ilgili konu açılır birisi bişey yazar yanlış olduğunu düşünürsün "haa bence böyle" veya"yanlış biliyor ben böyle okumadım"diyerek bildiğini söyler aydınlatırsın milleti. demek istediğimiz o kızacak darılacak bişey yok :)saygılar..
Tamam güzel kardeşim ... "bu aRKDAsta polati gercek hayatta da operasyon yaptigini zanedenlerden diyince kafam attı... -
HolyReform bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:cevap:"Ben çok Yakup Cemil kitabları okudum.
yani sonuna şunu okudum bunu okudum demenin ne manası var ne alakası var konunun deniz gezmişle?
-----------------------------Anladığım kadarıyla, arkadaş sı*mış, sıvamaya çalışıyor
-
doğru teşhir gökhan abi :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
doğru teşhir gökhan abi :D
Teşhir deil teşhis o |: -
Etilerde barlarda
Elinde Rakıyla
Sol Kolunda Hatunl,Sağ Kolunda Vodkayla
Akar Alemlere Ömer Baba :)