Kurtlar Vadisi Pusu 48.Bölüm Fragmanı (!)
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada kafa yiye kenan yarbay :)
-----------------------------tum olayi cozdun nen
-
:D nasıl çözdünüz gözükmüyor okadar durdurdum baktım belli oluyor bir türlü ama yarbay değil
-
Bence Alper'e kafa atmış =)
-
Nury bunu yazdı:
nah güzel bokunu çıkardılar artık. iskender yakalandığında zaten dizi bitecek gibi görünüyor onun için gittikçe atlatıyorlar yakalnmıyor amk adamı bitürlü :)
-----------------------------bitmez hoca bitmez mafya bitince biter dediler koca ist. mafysaını çökertti daha üstü çıktı ırağa gitti amerikaya kafa tuttu çökerri geldi bişey olmadı iskender ölürse onunda bi üstü çıkar. tam ölür böyle sonra karanlık bi odada bi adam çıkar polatı istiom falan der :D sonra bütün kv sazanları mutlu olur :D
-
by_kamu bunu yazdı:
Bence Alper'e kafa atmış =)
Valla tam onu yazacaktımda taşşak geçerler diye yazmadım hatta yazdım sildim
-
Bu bölüm çok kötü olcak galiba inş kafyı yiyen kenandır :D
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------Nury bunu yazdı:
nah güzel bokunu çıkardılar artık. iskender yakalandığında zaten dizi bitecek gibi görünüyor onun için gittikçe atlatıyorlar yakalnmıyor amk adamı bitürlü :)
-----------------------------bitmez hoca bitmez mafya bitince biter dediler koca ist. mafysaını çökertti daha üstü çıktı ırağa gitti amerikaya kafa tuttu çökerri geldi bişey olmadı iskender ölürse onunda bi üstü çıkar. tam ölür böyle sonra karanlık bi odada bi adam çıkar polatı istiom falan der :D sonra bütün kv sazanları mutlu olur :D
-
Muroya kafa atıyo
-
prison break'i izleyin pusunun ne kadar basit olayları geçiştiren oldugunu ve seyirciyi şaşkına çeviren akıl oyunları olmadıgını görürsünüz 5-6 yıl oldu daha polatın mematinin suratında çizik yok bari yalandan bii façasını aşagı alın
-
Cia bunu yazdı:
prison break'i izleyin pusunun ne kadar basit olayları geçiştiren oldugunu ve seyirciyi şaşkına çeviren akıl oyunları olmadıgını görürsünüz 5-6 yıl oldu daha polatın mematinin suratında çizik yok bari yalandan bii façasını aşagı alın
-----------------------------Prison Break'i ilk çıktığı günden beri izlerim (Amerika'da ilk çıktığı gün). İlk sezon gayet güzeldi. 2. sezonda öyle. Ama 3. ve 4. sezonla beraber onlarda bokunu çıkardılar. Ne şirket bitiyor ne micheal scolfield ölüyor be kardeşim. Zaten micheal dünyanın en zeki adamı gibi gösteriyorlar her boktan kurtuluyorlar onada sinir oluyorum.