Kurtlar Vadisi Pusu Bitiyor
-
geçen bölümde nazımımın kedi gibi olması dikkatimi çekti :D elini başına koyuyor ya :D
bida dene nazımım :C
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
herkes vuruluyo lan :|
-----------------------------azuhauhua niye bilmiyorum gülmekten yarıldığım bir cevap oldu :D
-
bitsin kökten bitsin a.q filmin iyice içine ettiler..son zamanlarda iyice akp yanlısı tavır aldılar zaten dikkatli izleyen ne demek istediğimi anlar..bir bölümünde ise atatürk ü türkiyenin gizli bir servisinin görevlendirdiğini vs. yazıyor çok saçma bence...
-
melechesh bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------fraqman :B http://www.kurtlarvadisi.com/kvp41.html bitmio akoim sezona veda edior :B
bitmiyor aka sezona veda ediyor sen yanlış anladın akoim :B
bu ne ya herkes ölüyor pfff..memati o hatun ablayı öldürmüş olamaz.iskender serbest bırakılır görünüşe göre üstler polatı cağırmış var orda bir karısıklık.polat ölmeli yerine muro gecmeli bende ehuehu...
muroya sinema filmi çekeceklermiş zaten. kv. muro yakında :C -
sezon finali süper olur
-
Lanet olsun içimizdeki insan sevgisine..
Muro ölmesin.Polat ölsün artık.Ama Vadi bitmesin..Silikon vadisinede çevirmesinler olayı.Her bölüm bi silikon abi ya bıktık anasını :D
-
kardeşim sezon sonu öldürüolar sezon başına adam kalmıo a.q:)
-
Polat göğsünün kıllarını mı aldırıyo :S
-
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------bitiyor die baslığı görünce kalpten gidiyodum tamamiyle bitiyor sandım.herkes ölsün umrumda değilde muroya bişey olmasın 10 numara adam ehuehu..
-----------------------------harbiden de on numara :D
"gundi"
-
iskender buyuk gibi adami maymun, muro gibi ilk zamanlarda sik kafasina demekten baska birsey bilmeyen adami ba$ taci ettiler...
iskender bi caksa polata cok sevindirik olurum
Toplam Hit: 4722 Toplam Mesaj: 39