Kurtlar Vadisi Vs. RTÜK
-
silah felan vardır ama dozu düşüktür yaw, her dizide en az 1 kere silahlı bi bölüm gecio, bahsettigimiz dizi kv olunca silahsız olabilecegini düşünemiyorum.
-
vardır bi p.cligi izlemeden fazla yorum yapmayalım..
-
ya kv silah şiddet çatşma sahnelerinden mi yok sa
konusundan dolayımı malum pkk gerçeği.. ortamı germemek için mi
pkk mevzusundan kapandını sanıorum
yani light olmaz kanımca
-
k.v sinin etsinden cıkınca farkettim bu polattan mafya olmaz cünkü adamda mafya tipi yok bi kere birde suna hasta oldum nasıl inandırdılar bizi necati şaşmazdan değil bir polat polat ordusu olur.
-
abi bizimkiler youtube yi bile yasakladı. kurtlar vadisi ni yasaklamış çok mu? :) zihniyet aynı işte ne beklersin...
-
19. Nisan Persembe günü basliyormus Dizi. Show TV'de gördüm reklamini.
-
RTÜK aslında diziyi yayından kaldırmadı, uyarı yaptı. Bunun üzerine dizi yapımcıları kurdukları bir plan yüzünden diziyi yayından kaldırdılar ve böylece insanları RTÜK'e düşman ettiler.
Aslında bende RTÜK'e karşıyım. İfade özgürlüğünü aşırı derecede kısıyor.
"Köstebek" adlı filmin içinde Kurtlar Vadisindeki silah ve şiddetin 100 katı fakat film Oscar ödülü aldı.
Türkiyedeki RTÜK tıpkı Rönesans dönemindeki heykelleri hadım faciası gibi...
-
Hannibal ne yapmaya çalışıyorsun ?
Her postunun altında reklam var..
Yasak kardeşim atma bidaha..
-
Hannibal_Lecter bunu yazdı:
-----------------------------RTÜK aslında diziyi yayından kaldırmadı, uyarı yaptı. Bunun üzerine dizi yapımcıları kurdukları bir plan yüzünden diziyi yayından kaldırdılar ve böylece insanları RTÜK'e düşman ettiler.
Aslında bende RTÜK'e karşıyım. İfade özgürlüğünü aşırı derecede kısıyor.
"Köstebek" adlı filmin içinde Kurtlar Vadisindeki silah ve şiddetin 100 katı fakat film Oscar ödülü aldı.
Türkiyedeki RTÜK tıpkı Rönesans dönemindeki heykelleri hadım faciası gibi...
-----------------------------Köstebek bir Sinema Filmidir. Istedigin gibi cekersin, kimse birsey diyemez. Ama is Dizi olunca herkez izleyebiliyor o yüzden.