Kurtlar Vadisinde Oynama Sansı
-
arkadaslar ad ve msneni tahribat formlrındaki bu konuya gonder kurtlar vadisinde oynatacağım 3 kisi arasında yer al acele edin kontenjant sınırlıdır
-
dostum iyide sen kurtlar wadisinin yönetmenimisin ?
al ben veriim
Kenan Akyol
info@sanalteror.org
-
super esprı yapmıssın... Eger benıde kadroda gormek ıstersen bul benım msnımı sıteden ok?Ahahahah komık otesı yaa
-
bende istiyom hajıı
bak oynatmazsan topsun a.q
barettamazz@hotmail.com
doğan aslan
:) muhahahhaaa
-
TugrulBaba bunu yazdı:
super esprı yapmıssın... Eger benıde kadroda gormek ıstersen bul benım msnımı sıteden ok?Ahahahah komık otesı yaa
baba büyüksün :) -
sercan akdeniz
intikam91@mynet.com
-
hala devam ediyor arkadaşlar :)
-
lan sazan gib atlamayın hemen ben sıze desem tom cruıse bırlıkte oynuyacaksınız sız de atlarsınız ben bundan yuzde yuz emınım bazı kendını akıllı sananlar sızın hakkınızda bılgı toplamak amaçlı yapılmıştır bu işler bıraz genış duşunun beyınsız ler nıye o kadar kendı sıtelrı var orda yayınlamıyorda uyanığının bırı buraya yazıyor madaem sız yazdınız otekı arkadaşlarım yazmasın sadece gulsunler bu olaya eghuehueheuehhuehu benım yaptığım gıbı zarttt
-
Kurtlar vadisinin yan sanayisinde ipne rolünde bulmayalım sonra kendimizi mazallah.
-
evt alın bu msn leri bu arkadaşlar kurtlar vadisinde ayak işlerine bakacaklar ilerde imzalı fotoğraflarını alırız muhahahahahah
polat alemdir:: hey tahribatlı çoraplarımı yıka.
olur abe hangi deterjanı kulanayım.
polat alemdar::ucuz bir şey olsun tasarruf yap.
huahahahahahhaha
-
ceza_ceza bunu yazdı:
evt alın bu msn leri bu arkadaşlar kurtlar vadisinde ayak işlerine bakacaklar ilerde imzalı fotoğraflarını alırız muhahahahahah
polat alemdir:: hey tahribatlı çoraplarımı yıka.
olur abe hangi deterjanı kulanayım.
polat alemdar::ucuz bir şey olsun tasarruf yap.
huahahahahahhaha
hayır polatın çorapları omomatıklen yıkanmalı bence arıelde çok hoş yıkar ama pahalıı