Kurtlar Vadisine , Recep İvedik Tokadı
-
Kimse inanmazdı ama Polat Alemdar Recep İvedik'ten öyle bir tokat yedi ki...

Kurtlar Vadisi Irak, son 10 yılın en çok izlenen yerli filmi olma unvanını Recep İvedik'e kaptırmak üzere...
Açılış haftasında da bir rekora imza atan Recep İvedik, 4 ile 6 Nisan haftasının gişe raporlarına göre 7 haftada toplam 4 milyon 4 bin 215 seyirciye ulaştı. Film 184 sinemada gösteriliyor
Şu ana kadar, son 10 yılın en çok izlenen yerli filmi olan Kurtlar Vadisi Irak ise 26 haftada 4 milyon 256 bin 567 kişi tarafıdan izlenmişti.
Görünüşe göre Recep İvedik, önümüzdeki hafta Vadi'nin rekorunu ele geçirmiş olacak. -
aynı kulvarda değiller ki..
Kurtlar vadisi gibi bi konusu olan bi film kurtlar vadisi'ni geçse olay olabilir ama bi komedi filminin kurtlar vadisini geçmesi o kadar şok bi olay değil. Yarın bi korku ya da aşk filmi de recep ivedik'i geçebilir. Normal şeyler bunlar
-
genel olarak ikiside film kurmaca olaylar insanın beğenisi doğrultusunda yöneleneceği şeyler demek ki recep ivedik daha çok kitleye hitap ediyomuş aslında hangisinin hangisini geçtiği de pek bişeyi değiştirmiyorya milyonların beğendiğini kalkıp ben beğenmeyebilirim
-
Farklı türden iki film :B kar$ıla$tırılması yanlı$ olmu$ ayrıca reco ivedik i çok abarttılar pek bişeyi olmamasına rağmen meraktan bu kadar izlenmi$ olabilü
-
meraktan izledim izlememiş olsaydım
böyle kötü bir filmin bu kadar çok izlenmesi tarihe geçecek :)
-
Zaten internette çokça sevilen Recep ivedik büyük bir izleyici kitlesine sahip. Ayrıca zamanlaması da çok iyi çünkü komedi dalında kaç aydır düzgün bir türk filmi çıkmadı. Beyaz melek fln filan dram konuları çok ağır bastı. Arogla aynı zamanda çıksaydı sinemaya o zaman düşüş olabilirdi.
-
alanlari tamamen farkli.
onun disinda bir filme gidenleri degerlendiriyorsunuz.. farz edin ki alanlari ayni. birine "ba$i bo$" insanlar gidiyor, digerini neyin ne oldugunu anlayan insanlar. buna gore kiyaslasak daha dogru olmaz mi? =)
sadece KV / Recep Ivedik icin yazmadim.. -
Milletimizin sinema konusunda ne kadar zevksiz oldugunu gösteriyor.Ben filmin yarısını önümde anıra anıra gülen lavugun gırtlagını kesip kesmemk arasında gidip geleriken espriler dikkatimi hiç cekmedi sacma sapan uydurmaca zorlama basit bir film bide bu filme iki defa gidenler var onları hiç anlamıyorum.Zeka özürlüler bile bir espriyi ikinci defa yaptın mı gulmez kaldı ki böyle berbat bir filmin esprilerine nasıl sen ikinci kez gulebiliyorsun hayret.
Gerçek bir film seyretmek istiyenler gitsinler acilen Oldboy'u bulup izlesinler çok aradım ama en sonunda alıp izleme fırsatım oldu kardeşim one senaryo one kurgu breh breh...Tarantino boşuna koreli abimizin elini ayagını ve öne dgoru uzayan uzuvlarını yalamıscasına film hakkında konusmamıs.
-
Gittim izledim , begendim guldum.Acaba merak ediyorum arkadaslar Recep Ivedik'e gittikten sonra kombinasyon-permutasyon problemi cozme yetisine sahip olarak sinemadan cikmak gibi bir beklenti icerisindemiydi.Milyonlarca insan izlemis neden ? cunku insanlar siyasi mesajlar veren, kafa yoran ,bunalim filmlere gitmek istemiyorlar artik.Daha fazla uzulmek istemiyorlar.Cunku bizim gunluk yasantimiz aci dolu filmleri gecti.Insanlar gulmek istiyor ve bende gulmek istedigim icin gittim Recep Ivedik'e ve guldum ve begendim.Cevrem 20-30 kisi gidip izledi sadece 2 arkadasim espiriler cok basit,kroluk bu vs gibi yorumlarda bulundu .Onun disinda herkes gulup eglendi.Filme bilincli olarak gidenler beklentilerinin fazlasini aldi yok ama filme girdikten sonra permutasyon-kombinasyon cozebilecek seviyede matematik yetisine sahip olmak isteyenlerin beklentileri bosa cikti.Sahan'i elestiren sinemacilarda ayri bir fiyasko neymis bos bir filmmis ulan salak herif sen dolu bir film yapiyorsun 60.000 gise aliyorsun da ne oluyor.Dolu film yapip gisemi istiyorsun bak bakalim Babam ve Ogluma milyonlar gitti izledi...Yani neye gulup neye aglayacagimizi biliyoruz...onun icin ivedik i sevdik.Recepten yeni filmler de bekliyoruz.Birakin abi siz kizin bacagindaki dogum lekesine bok sicramis gibi duruyor diyen adama gulmeyin.Birakin biz guleriz bu araba akuylemi calisiyor ben bunun benzinli diye aldim diyen adama...Birde Cem Yilmaz ile kiyaslama hastaligi var.Yahu kardesim CY nin mizah anlayisi ile Sahan'in mizah anlyisi cok farkli.Cem Yilmaz zeki espiriler yapan bir sanatci.Sahan konusmasiyla,davranislariyla insanlari gulduren bir sanatci.mesaj verme kaygisi tasimayan birisi...Ben Goraya giderken CY nin mizah anlayisiyla karsilasacagimi bilerek gittim ve cok begendim.Sahan i bilerek gittim Recep'i begendim...Gonusma layn.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Farklı türden iki film :B kar$ıla$tırılması yanlı$ olmu$ ayrıca reco ivedik i çok abarttılar pek bişeyi olmamasına rağmen meraktan bu kadar izlenmi$ olabilü
-----------------------------
reklam olm reklam. sen iyi bilirsin bu işleri :D -
asıl tokadı compu atmış varol be kim tutar seni yürüü
içimden geçenleri söylemiş öpüyorum