Kurtlar Vadisi"Ne Tehdit!
-
Nuriş kardeşleri eski bölümlerde cerrahpaşalılar Şimdiki bölümlerde de sanırım cavit-cevat canlandırıyor
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca vadinin ekibi silah taşıyo zaten önceden beri tehdit ediliyorlar.ayrıca necati şaşmaz attığını vuran tıpkı polat alemdar gibi bir adamdır.yani silahlı saldırı olursa polat alemdar bilmem kaç kişiyi vurdu diye haber duyarız ama bomba fln olursa Allah rahmet eyler napalım :D
-----------------------------bırak allah aşkına ne diyorsun sen lokantanın arka tarafında arkadaşını kavgadan ayırmaya çalışırken dayak yiyip burnu kan içinde kalan kimdi ? necati şaşmaz
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ının yılbaşı gecesi burnunu kırdılar...
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz, yılbaşı gecesi gittiği Margaux'da bir tartışmanın ortasına düştü. Yediği yumrukla Şaşmaz'ın burnu kanadı.
Milliyet-Reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi'nin başkarakteri Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın, yılbaşı eğlencesi için gittiği Margaux'da zor anlar yaşadığı ortaya çıktı. Yılbaşı gecesi Süzer Plaza'nın altındaki Margaux'ya gidenlerin anlattığına göre, dizide mafyayı dize getiren Polat Alemdar, iki grup arasında çıkan kavganın ortasında kaldı. Dizinin yapımcısı ve senaristlerinden olan abisi Raci Şaşmaz, dizinin eski oyuncularından Müge Ulusoy ve Kurtlar Vadisi'nde Nesrin'i oynayan İpek Tenolcay'ın masasına, ilerleyen saatlerde Ulusoy'un 2 arkadaşı daha katıldı.
Müdür doğruladı
Kurtlar Vadisi ekibinin misafirleriyle bir başka masada oturanlar arasında çıkan tartışma, birden kavgaya dönüştü. Havada uçuşan yumruklardan biri Necati Şaşmaz'a isabet edince burnu kanadı.
Margaux İşletme Müdürü Fahri Çağlayan, "Olayın aslında 'Kurtlar Vadisi' ekibiyle alakası yok. Onlar, münakaşa eden iki grubun ortasında kaldı" dedi. Çağlayan, Şaşmaz'ın burnunun da çıkan arbedede isabet eden bir yumrukla kanamış olabileceğini sözlerine ekledi.
'Ortalık yıkılırdı'
Dizi ekibiyle eğlenmeye gittiklerini doğrulayan İpek Tenolcay ise, "Necati, Raci ve Müge'yle birlikteydik. Sonra masamıza Müge'nin tanıdığı 2 kişi geldi. Onlardan biriyle yan masadakiler arasında kavga çıktı. Necati gitmişti. Sonra biz de ayrıldık" dedi. Müge Ulusoy da "Necati, işlerim var' diye erken kalktı. Raci masadaydı ama olaya karışmadı. Necati'ye yumruk atsalar ortalık yıkılırdı" diye konuştu.haberx
sana böyle bir yumruk yanlışlıkla da gelse burnun kırılsa elin armut mu toplayacak :W
hoca deneyelim istersen.ben biriyle kavga ediyim.sen de süper rambo biri ol.beni ayırırken ben sana iyi bi geçiriyim.hiç bişey olmaz mı sana.ya da senin ağzın burnun kırılsa yapacağın savunma nasıl olur? kavga ediyorlardı ayırmaya çalıştım :D
-----------------------------arkadaşım ben wurmaya devam ederim walla halime hiç bakmam :D çocuğa dayak atarken kolum kesildi ölüyordum izi kaldı :D
-
bi de çocuk dövüyosun intihar et bence :D
-
ats30 bunu yazdı:
bi de çocuk dövüyosun intihar et bence :D
-----------------------------benim yaşımda bea :W
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------senden büyük allah var deyip sıkar güllü :D rahat olun.
İyide anlam veremediğim nie tehdit etmiler ? Dokunan ne ?
-----------------------------bırakın cerrahpaşalı halili-haliti veya cevat-caviti..
kurtlar vadisinin senaryosunun dış güçler tarafından servis edildiği gerçeğini görmek için çok zeki olmak gerekmiyor arkadaşlar.. hatta gladyo servis ediyo olabilir.
çünkü Türkiyede bu vadide anlatılmak istenen gladyo dönemleri 10-15 sene önce kapandı..
ama vadide işlenmek istenen esas amaç bugünkü sözde ergenekon yapılanmasını günümüz Türkiyesindeki gladyo gibi göstermek..
gerçek gladyonun önünü açmak veya onu manipüle ederek suçu ergenekon tutukulularıymış gibi göstermek..
Yayınlandığı ilk günden beri vadiyi izleyen biri olarak bu sezon çok farklı bir misyon yüklendiğini açıkça görebiliyorum..
İhtiyarlar diye tanıtılan kişiler bile akp yalakalığı yapıyor, polat kendini devletten üstün görüyor,
muro diye tanıtılan TERÖRİST şahsiyet herkezin sempatisini kazanmış durumda, hatta bu son bölümde dağa çıkacağını söyleyince hüsnü onu engeliyo, konuyu şuna bağlıyorlar : "dağdan indik mücadelemizi ovada sürdüreceğiz"
insanlara algılatmak istediklerini çok iyi nakşediyorlar.. arada 1-2 doğru mesaj veriyorlar geri kalan çoğu mevzuyu saptırıyorlar..
sanırsam Nuri Ergin in sıkıntısı da burdandır. Ülkemiz üzerine çok ciddi oyunlar oynanıyor. İnsanlarımız kandırılmak isteniyor. Lütfen dikkatli olalım arkadaşlar..
-
polat adanalıyla birleşir gebertir hepsini
-
Yılmazzzz Buneeee " Ateştir Ağammm " :)))
Demedim mi İbrahim sana bu nuriş müebbet yer diye....:D:D
-
Yılmaz bune? Nuriş agam. :/
-
birader ben bu konuyu açtım ya niye ikinci kez açıyosunuz anlamadım gitti
-
yalnizturk bunu yazdı:
birader ben bu konuyu açtım ya niye ikinci kez açıyosunuz anlamadım gitti
-----------------------------seninki silindi hacı :E