Kurtlar Vadisinin Gerçek Senaristi
-
Bir partta tahip tanıyan teyzem var o söyledi diyor . Delikanlı çocuk siirtli (karisi) ile tanıştıktan sonra her şey değişti falan dior .
Hatta aynı partta muhsin yazıcı oğlu da bizim gibi dini eğitim almış dini bütün falandı diyor
Fakirdi onda helikopter parası ne arar . Ona helikopteri yollayan katilidir diyor
-
EnableTurk bunu yazdıtosun bunu yazdı
Başkan rizeli
peker rizeli
korkmaz rizeli
Çok garip ben bu işi anlayamadım
e sen de rizelisin :D hatta ben bile rizeliyim.
Başkan rizeli değil yalnız,, Kasımpaşali
-
Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'nin asıl senaristi Sn; Soner Yalçın'dır. Soner bey hem konsept danışmanlığı yapmıştır hem de senaryo altyapısını oluşturmuştur. Soner Yalçınla olan ilişkileri Süleyman Çakırın ölümünden sonra son bulmuştur. Ben böyle biliyorum
-
adam kurtlar vadisinin senaristiyim demedi diye hatırlıyorum ama yanılabilirim.
sedat peker le hemşeri hatta sedat bunu arayıp buyur bir yemek yiyelim diyip çagırıp tuzak kuruyor dövüyorlar adamı felan husumeti varmış sedatla
baştan sona izleyin çok ilginç şeyler anlatıyor adam
do_som tarafından 18/May/19 12:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlar adam kurtlar vadisinin senaristi benim demedi tabiki, anlattıklarına istinaden o başlığı attım. Başlığa takılmayalım içeriğe odaklanın
ferdix tarafından 18/May/19 16:04 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdıtosun bunu yazdı
Başkan rizeli
peker rizeli
korkmaz rizeli
Sonumuz hayrolsun :D nerde bi enteresan hep bizim orda
-
@ferdix bence sen başlığı güncelle (:
ilk birkaç bölüm karakter mizaç olaylar olarak ilgi çekiciydi de, sonra biraz şova döndü gibi, "gel öldür beni" gibisinden artistlikler.
röportajı yapan da baktı iyi seyrediliyor, ne kadar video ne kadar izlenme o kadar para zihniyeti sanırım, gereksiz bi merak heyecan uyandırma çabalarına, boş polemiklere girme meyillerine büründü gibi..
bu arada kurtlar vadisini bu adam yazmamış diye biliyorum ama, videolarda da denk gelmedim öyle bir iddiasına, son bölümleri seyretmedim onlarda mı diyor ? :D
-
muaythaist bunu yazdı
ilk birkaç bölüm karakter mizaç olaylar olarak ilgi çekiciydi de, sonra biraz şova döndü gibi, "gel öldür beni" gibisinden artistlikler.
röportajı yapan da baktı iyi seyrediliyor, ne kadar video ne kadar izlenme o kadar para zihniyeti sanırım, gereksiz bi merak heyecan uyandırma çabalarına, boş polemiklere girme meyillerine büründü gibi..
bu arada kurtlar vadisini bu adam yazmamış diye biliyorum ama, videolarda da denk gelmedim öyle bir iddiasına, son bölümleri seyretmedim onlarda mı diyor ? :D
Anlattıkları birebir ilk 55 bölüm. Başlığı açan ya ona atıfta bulunuyor ya da adamın üfürdüğünü ima ediyor. Ben senaristim falan dememiş bir yerde.
-
muaythaist bunu yazdı
Adam klasik karadenizli sinirlerince oyle konusmasi normal.
Bu arada senaristim felan demiyor arkadas oyle yazmis bence insanlari yanlis yonlendiriyor
-
yolbulucu bunu yazdıEnableTurk bunu yazdıtosun bunu yazdı
Başkan rizeli
peker rizeli
korkmaz rizeli
Başkan rizeli değil yalnız,, Kasımpaşali
erdoğanın karısı siirtli
gülün karısı siirtli
arıncın karıı siirtli
hatta baykalın karıs da siirtli
daha da garibi bütün karılar bi şekilde akraba