Kurtlarnmiş +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bu kadin icin bilememde bu maggot tedavisiylen ilgili makaleler valla baya yararli bisi (=

http://www.vetcer.org/200208_116_119.pdf

http://www.tparazitolderg.org/pdf/pdf_TPD_476.pdf       bunda resim flnda var..

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

Değil izlemek oradaki işlemi gerçekleştirmek yürek ister! (hoş adamımız eldiven bile kullanmıyor :D )  görüntü kaynaklı değil hastanın sesi kaynaklı.

Neler gördüm bana mısın demedi ama şu hastaların acı sesleri mahvediyor beni.

Aynen benide videodan çok hastaların acı sesleri etkiliyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Binlerce Hastalık var bu yaşımıza geldik hergün yeni bir şey öğreniyoruz RAbbim Ölümünde Hastalığında Hayırlısını versin ..

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dronta
    dronta's avatar
    Erkek

Evet arkadaslar konu ile alakalı birisi olarak bu bir tedavi yontemi Türkiyede de uygulaması yapiliyor ama cok az ayni zamanda bir hastalik da var bu sekilde hani su bildiginiz yesil renkli gibi parlak sineklerin larvalari yaralara birakinca ayni bu sekilde bir goruntu olusmaktadir arkadaslar makaleler ile cok iyi bir aciklama getirmisler sagolsunlar evet dogru bu video daki de bir tedavi yontemi kadin muhtemelen seker hastasi yaralar kapanmiyor diyo bu yontemi secmislerdir tahminimce

DrOnTa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:

Değil izlemek oradaki işlemi gerçekleştirmek yürek ister! (hoş adamımız eldiven bile kullanmıyor :D )  görüntü kaynaklı değil hastanın sesi kaynaklı.

Neler gördüm bana mısın demedi ama şu hastaların acı sesleri mahvediyor beni.

bide acilde hasta öldüğü zaman dinlesen :S

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
Toplam Hit: 8594 Toplam Mesaj: 56