folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurtlarvadisi-Pusu.Com

Kurtlarvadisi-Pusu.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
     kenantr 

alala demek d dos saldırı yapıyordun  ilginc  cunki dun  mozzilladan siteyi inceliyince  ....@kurdistan.ru   gibi mail adresleri goruyordum  d dos dediğin mail bom mu oluyor  :) ayrıca  saldırı yapıyorsan devam et bugun kaldırmışsın tum baglantıları :)

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    harbiden hoca madem dediğin gibi serverı yoğunlaştırmak amaçlıysa bu bağlantıları neden kaldırdın ??? Birisi buraya topik açıyor siten gözleme alınıyor ardından bir açıklama yapıyorsun yine ardından bağlantıları kaldırıyorsun.

Eee tabi buda haliyle düşünen bir insanda bazı sorular uyandırıyor ??? Ne ayaksın anlayalım... Türk müsün piç misin ??

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    harbiden hoca madem dediğin gibi serverı yoğunlaştırmak amaçlıysa bu bağlantıları neden kaldırdın ??? Birisi buraya topik açıyor siten gözleme alınıyor ardından bir açıklama yapıyorsun yine ardından bağlantıları kaldırıyorsun.

Eee tabi buda haliyle düşünen bir insanda bazı sorular uyandırıyor ??? Ne ayaksın anlayalım... Türk müsün piç misin ??

piç olabilitesi yüksek.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Piçlik yaptıgını sanmıyorum...Çünkü  Kendi Sitesinide kullanılmaz yapıyor bi yönden bakarsan.....Sanırım Direkt Adsense  hedef alınıyor..sonra   bilimum  miktarda  şikayet.. direkt atılıyorlar....Yalnız adsense için yetkilinin siteyi görmesi lazım onun için ara sıra  iframe kaldırılıyor....Sebeb bu diye düşünüyorum  Aklı kutlamak lazım..bu arada Arkadaşların yanlış anlaması normal bi durum.!

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Saint_Of_City
    Saint_Of_City's avatar
    Erkek

Kelv1n bunu yazdı:
    nikoteen bunu yazdı:

piç olabilitesi yüksek.

Söylediklerinize biraz dikkat edin beyler!!! Bizim TÜRK' lüğümüzü sizmi sorgulayacaksınız! Piç olabilir diyen arkadaş, bilip bilmeden anlamsız kelimeler yazma. Önce araştır sonra gel haklı isen BUNLAR PİÇ ULAN diye bağır!

Yanlış anlamaları normal diyorsunuz evet normal, açıklama yapılmasına rağmen ki konunun nereden başlandığını gösteren linklerde verilmiş siz hala aynı kafada, at gözlüklerini takmış abuk subuk konuşmaktan geri kalmıyorsunuz! Benim TÜRK' lüğüme ANAMA BABAMA LAF SÖYLEYECEK ADAMIN ALNINI KARIŞLARIM!!! Ama terbiyemi takınıcam, kimsenin Anasına Babasına laf söylemem.

Bir arkadaşın açıkladığı gibi; hedef google adsense dir, gerekli uyarılar kendilerine yapılmış ve bunun devamında karşı mail çekilmiştir. "Sitelere ulaşılamadığı için reklam alanlarını görülmüyor" denilmiş ve bunun üzerine kodlar kaldırılmıştır.

Piç olduğumuzu öne süren arkadaşların özürlerini ve yönetimden ANAMA BABAMA yapılan hakaret içerikli mesajların silinmesini talep ediyorum.

Saygılarımla,,,

KONU İLE İLGİLİ link İ VERİYORUM lütfen inceleyin;

http://www.r10.net/google-adsense/88507-pkk-sitesinin-adsensede-isi-ne.html 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Boş iş bunlar,site kapatacanda bi halt olacak...Sana göre vatana hizmet,bana göre zaman kaybı...

Vatana hizmet etmek istiyosanız elle tutulur,insanlığa faydası dokunan bişey yapıp ülkenin adını duyurun...Götü karpuz gibi sandalyeye yayıp site kapatarak vatana hizmet edilmez...

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

hoca haklısın senin türklügünü zaten kimse burada sorgulamıyor dikkat edersen yaptıgınız icraati eleştiriyoruz iki siteye ddos atarak hiç bişey olmaz biz bunu sölüyoruz iki site kapattın die ülkemi kurtulacak bunu tartışıyoruz at gözlügü dedigin şey dogruları söledigimizse dogrudur biz at gözlügüyle dunyaya bakıyoruz sizin gibi 2 siteyi kapattım türküm demekle olunmuyor mehmetçiklerimiz bu topraklar için kan dökmüş ve bu dökülen kanlar iki site kapamakla olmuyor ayrıca gözlemledigim kadarıyla biri bi konu açıyor arkasından sizin eleman konuyu bulup üye olup gelip cevap yazıyor arkadaşta bu işte bi iş var gibisinden laf sölemiş sanırım

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 2927 Toplam Mesaj: 18