Kurucusu.Kim ? [Beta]
-
Hocam siten tutar. Tutar tutmasına da elinde pek bir şey olmaz. Büyük düşün , ingilizce yap derim. Benim için ayda 2-3 bin kafi dersen devam et türkçe
-
Kizilgun bunu yazdı
Hocam siten tutar. Tutar tutmasına da elinde pek bir şey olmaz. Büyük düşün , ingilizce yap derim. Benim için ayda 2-3 bin kafi dersen devam et türkçe
Şu an için ingilizce yapacak bütçem ve alt yapım yok hocam ileride inş kazanabilirsek birşeyler olabilir.
-
Renard bunu yazdıKizilgun bunu yazdı
Şu an için ingilizce yapacak bütçem ve alt yapım yok hocam ileride inş kazanabilirsek birşeyler olabilir.
İnşallah hocam Allah gönlüne göre versin.
-
tamper data ile dosya doğrulama kısmı atlanabiliniyor. Güzel düşünülmüş bir proje.. Bence de kesinlikle ingilizcesini düşün...
-
Fikir çok güzel , kategorileri marka olarak değil de ürün olarak ayırsan iyi olur bence Giyim , Teknoloji , Gıda vb... gibi
-
güncel.
-
Hata Kodu: KIMDG1 Malesef doğrulamayı gerçekleştiremedik lütfen tekrar kontrol edin.
-
Hata Kodu: KIMDG1 Malesef doğrulamayı gerçekleştiremedik lütfen tekrar kontrol edin.
bu hatayla karışalıyorum :)
-
Her şeyden evvel, tasarımı beğenmedim hocam.
Şu en üstteki arama textboxunun olduğu şeritte kullanılan 2 renk, yukarısı turuncu aşağıya doğru siyahlaşan o görüntü hoş değil bi kere, web standartlarından uzak.
Ve logolar bir o kadar kalitesiz.
Yana doğru uzaması gereken logoyu, aşağı doğru sündürüp ağzını burnunu yamultmuşsun.
Ayrıyeten en alttaki ** mysql sorgu bilgisine gerek yok fikrimce. Saniyeye de gerek yok da, neyse.
Domain güzel, proje de bir o kadar güzel. Ama daha güzel bir tema seçmelisin.