Kurumsal Bir Firma İçin Gerekli Çalışmalar - Logo - Antetli Kağıt - Web Sitesi Vb.
-
Arkadaşlar bir arkadaşımın iş yeri için bu tarz bir destek atmam gerekiyor.. Tam olarak nasıl aratacağımı tam kestiremedim ama daha önce bir kaç yerde rastlamıştım bu tarz hazır templateler mevcuttu örnek logo - antetli kağıt ve zarf vb matbaa malzemeleri için.. Siteyi zaten wordpress'den çözmeyi planlıyorum.. Bilgi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
Antetli kağıt ölçüsü 21*29 cm
Antetli zart için ebat 24*11 cmstandard görütü şudur..basit bi şekilde ps bilgisi varsa yapılabilir hocam

-
Aynen hocam bu tarz bir ps template işimi görür... Gerekli logo ve grafik çalışmalarını ben hallederim.. Bir de bu tarz örneklerin olduğu bir template sitesi vardı adresi hatırlayamıyorum o konuda yardımcı olabilirmisiniz?
-
hocam aratacığınız şeyin ingilizce ismiiyle yani ''business card '' gibi aratırsanız bir çok örnek psd çalışması var tek bir siteye bağlı kalmadan araştırısın bildiğim psdup.com var
-
Sanırım işini görür... https://www.google.com/search?q=business+letterhead+and+business+card+templates&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ASuoU7K2BcPy7Ab5roD4Bg&ved=0CCsQsAQ&biw=1920&bih=979
_PesimisT_ tarafından 23/Haz/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Eyvallah hocam çok saolun teşekkürler :)
-
Hocam matbaa işleri biraz sıkıntılıdır. Tam olarak neler gerekiyor size ?