Kurusıkıyı Orjinale Çevirtmek?
-
kuru sıkıyı orjinale çevirmek die bişi sende duydum ama namlu açıp bilye falan filan atıyolar ama bi boka yaramıo 10 15 adımdan hiç bişiyi vuramazsın yapsan bile elinde patlama ihtimali çok yüksek kendine zarar vere bilirsin normal silahlarda yivset oluyo ve yapıldıgı malzeme dağa dayanıklı malzemedir hiç bulaşma derim ..
-
normal silah alsana
niye böyle bişey yapma gereği duyuyosun?
-
valla bu konuyu ben açacaktım hacı bende bikaç gündür düşünüyom şimdi dışarda birine açtıracak olsan sakata gelme ihtimalin var ama ucunu matkapla falan açsak ondan sonra kurusıkı mermisinin ucuna tüfek fişeğinin saçmasını ittirerek geçirsen olur gibime geliyo ama gerçek mermi atamasını soruyosan imkansız bi arkadaş demiş kv ve ezel falan izlemekten diye bu gibi çok yorum geleceğine eminim onlar şunu ayırt edemiyo kimseyi öldürmicez kardeş merak bu alıp hedef yapar sıkarım ama sen silah deyince direk birini öldürmek aklına gelmesin sen insanların bişe yapmasını filme diziye bağlıyosan gülerim sana ;)
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
normal silah alsana
biraz daha ucuza gelceğini tahmin ediyorum ayrıca tornacı arkadaşlarım flnda var ucuza kapatabilirim hesapları:D -
istanbuldaysan şöyle karagümrük'de tarlabasinda bir iki kahveye gir çık. Silahin kralini ucuz yollu bulursun
Degmez degistirmeye
-
qertenqelex bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
normal silah alsana
biraz daha ucuza gelceğini tahmin ediyorum ayrıca tornacı arkadaşlarım flnda var ucuza kapatabilirim hesapları:D
-----------------------------boşver ya
ucuza mal etcem diye zımbalayacak mısın kendini
canının kıymetini bil ;)
-
silahın elinde patlama riski de var hocam uğraşma direk orjinal al alıcaksan ama bence herkezde bulunmaması gereken birsey silah