folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurusıkıyı Orjinale Çevirtmek?

Kurusıkıyı Orjinale Çevirtmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

kuru sıkıyı orjinale çevirmek die bişi sende duydum ama namlu açıp bilye falan filan atıyolar ama bi boka yaramıo 10 15 adımdan hiç bişiyi vuramazsın yapsan bile elinde patlama ihtimali çok yüksek kendine zarar vere bilirsin normal silahlarda yivset oluyo ve yapıldıgı malzeme dağa dayanıklı malzemedir hiç bulaşma derim ..

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

normal silah alsana

niye böyle bişey yapma gereği duyuyosun?

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Erkek

valla bu konuyu ben açacaktım hacı bende bikaç gündür düşünüyom şimdi dışarda birine açtıracak olsan sakata gelme ihtimalin var ama ucunu matkapla falan açsak ondan sonra kurusıkı mermisinin ucuna tüfek fişeğinin saçmasını ittirerek geçirsen olur gibime geliyo ama gerçek mermi atamasını soruyosan imkansız  bi arkadaş demiş kv ve ezel falan izlemekten diye bu gibi çok yorum geleceğine eminim onlar şunu ayırt edemiyo kimseyi öldürmicez kardeş merak bu alıp hedef yapar sıkarım ama sen silah deyince direk birini öldürmek aklına gelmesin sen insanların bişe yapmasını filme diziye bağlıyosan gülerim sana ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------

normal silah alsana

biraz daha ucuza gelceğini tahmin ediyorum ayrıca tornacı arkadaşlarım flnda var ucuza kapatabilirim hesapları:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

istanbuldaysan şöyle karagümrük'de tarlabasinda bir iki kahveye gir çık. Silahin kralini ucuz yollu bulursun

Degmez degistirmeye

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

qertenqelex bunu yazdı:

ExcellencE bunu yazdı:

normal silah alsana

biraz daha ucuza gelceğini tahmin ediyorum ayrıca tornacı arkadaşlarım flnda var ucuza kapatabilirim hesapları:D

boşver ya

ucuza mal etcem diye zımbalayacak mısın kendini

canının kıymetini bil ;)

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

silahın elinde patlama riski de var hocam uğraşma direk orjinal al alıcaksan ama bence herkezde bulunmaması gereken birsey silah

Toplam Hit: 2797 Toplam Mesaj: 18