Kuşçular Bi Bakar Mısınız?Sultan Papağanı İle İlgili
-
müritler öğlen iş yerine giderken pet shopda sultan papağanı gördüm aşırı güzel bişeydi sordum adam 125 papel dedi erkekmiş bu kuşun özellikleri nedir konuşurmu güzel ötermi fln bide dişi ya da erkek olması fark eder mi?
Saygılarımla
-
walla çok konuşuamıyor onu biliyorum
-
hmm hocam çhok dadlu ama :):):) valla o kafasında ibibik mi nedeniyor o çok tatlı
-

ahanda bu :D walla çok tatlı
-
sultan papağanını sakın olgun alma kesinlikle tavsiye etmem
dogumundan almıştım bi tane sadece bizi gördü gözünü açtığında o yüzden gece bile bizim üstümüze konup uyuyodu dışarda omzumuzda duruyodu kaçmıyodu
hafif hafif konuşmaya başlıyodu ama bu kuştan kuşa bide uğramana bağlı
kesinlikle petshotan alma
ordaki hayvanlar millet yüzünden mal olmş psikopata bağlamış oluyolar
kendi evinde üretip satanda var hatta yumurta seçtirenler bile var
sahibinden.com dan bakabilirsin
çok şirin oluyolar
cips kraker falan yiyince gelip elinden yiyolar
hatta alıp sana bakıp yiyolar :)
meyvu suyumu içerdi
sonra çekirdemi yerdi
bilgisayar ekranın üzerinde dururdu ilgilenmeyince öterdi olduu yerde kanat falan çırpardı
benimkinden bi görüntü

edit büdüt : 125 çok hocam bu arada
-
ben bu papağanı depremden bir kaç ay önce yakalamıştım... yani yakalım denmez balkondaki üzüm bağına kondu ben el kol hareketleri yaptım birden evin içine girdi:D o zamanlar bu kuşun papağan olduğunu bile bilmiyordum sonradan öğrendim..ama tam papağanda denemez zaten buna... fazla konuşmuyor aynı muhabbet kuşları gibi mesela benmki boncuk diordu adı boncuktu galiba :D sonra babacım diordu hoşgeldin gibi bir kaç şey söleyebiliyordu anca... ama gerçekten çok güzel bir kuştur almanı tavsiye ederim dostum..benmki depremden sonra öldü yenisini alacaktım ama adamlar çok para istediler depremden 2 sene sonra yavrusuna 50 kağıt çekti adam...ama aklımda birgün mutlaka alıcam bu kuşu
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------sultan papağanını sakın olgun alma kesinlikle tavsiye etmem
dogumundan almıştım bi tane sadece bizi gördü gözünü açtığında o yüzden gece bile bizim üstümüze konup uyuyodu dışarda omzumuzda duruyodu kaçmıyodu
hafif hafif konuşmaya başlıyodu ama bu kuştan kuşa bide uğramana bağlı
kesinlikle petshotan alma
ordaki hayvanlar millet yüzünden mal olmş psikopata bağlamış oluyolar
kendi evinde üretip satanda var hatta yumurta seçtirenler bile var
sahibinden.com dan bakabilirsin
çok şirin oluyolar
cips kraker falan yiyince gelip elinden yiyolar
hatta alıp sana bakıp yiyolar :)
meyvu suyumu içerdi
sonra çekirdemi yerdi
bilgisayar ekranın üzerinde dururdu ilgilenmeyince öterdi olduu yerde kanat falan çırpardı
benimkinden bi görüntü

edit büdüt : 125 çok hocam bu arada
-----------------------------ahanda benmkinin aynısı yawrum bnm ya :D yok yok en kısa zamanda alıyorum bir tane
-
gerçekten çok tatlı duruyor bir tanede ben almayı düşünüyorum acayıp hoşuma gitti :):)
-
hocalar 2 yaşında erkekmiş olgun mudur?birde normal fiyatı ne kadar adam 125 diyor
-
bu arada ömürleri ne kadar bunun
-
valla 3 yıl önce evin camına bir tane konmuştu ayağında metal bir künye falan vardı biraz zor oldu ama sonunda içeri aldık baktık güzel bişe para eder dedik pet shoplara fiyat sorduk adam bunların alımı satımı yasak demişti bi daha başka birine verdik gitti ama bizimki daha güzel di sarılı beyazlı bişeydi