Kuşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Ara ara biraz daha konumu ara :) neyse

Sidik yarıştırma konusunda yukarıda cevabımı verdim hoca aynı şeyi tekrarlamama gerek yok

benim ve bu forumdakilerin en mantıksız konuları bile senin konularından daha iyi 

geç aynı muhabbeti şimdi insan gibi yanlışını kabullenmeyi öğren bence

sonra ezik edebiyatını yap bol bol da işe yarasın

Şöyle bir baktım da konunun içine sıçtın helal olsun.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Bilişimden benim gibi çok anlamayan baya bir üye olmalı ki ankette yalnızca oyun oynarım seçeneği bir hayki fazla görünüyor.  Ne yani napalım çıkalım mı tahribat tan, atılmamızı mı istiyorsun ? O halde onun içinde anket yapılsın kabul edilirse atilalim. Siz de rahatlayin biz de !! Olur mu serdar ??

Oyun sektörü bilişimle alakalı bir sektör zaten hocam 

bilişimden anlamamakta sıkıntı değil de oturup bir insan evladının bu forumda nasıl konu açılır açılmaz düşünmesi gerekir herkes burada bilgisayar mühendisi elbette değil 

Saçma salak konu açtın seni eleştiren adamlarla papaz olma milleti birbirine düşürme tartışmayı bile mantıklı yap bunda hep aynı mağdur edebiyatı var her açtığı konuda kavga çıkmasına rağmen ne hikmetse hep bu mağdur hep bu haklı 

Kardeşim adamı tanımıyorum ama son yazdıklarında sen haksızsın. Öyle olsa felsefe, din, siyaset, edebiyat, geyik vs. için binlerde yorum atılmazdı forumda. Tahribat bence bilişimden fazlası. Ben buraya üye olmadan önce ilgimi yardımlaşma konuları ile elektronik ve mekanik videoları yayınlayanlar çektiği için üye oldum ve devamlı takip ediyorum.  Bilişim olarak ise yukardaki haberler ve becerip kuramasamda back track çekti :) yazılım vs. Konularına daha girip bakmadım bile. Benim gibi olan bir sürü insan olduğuna da bahse varım. 

Hoca buranın forumtr den farkı var illa bilişim diye ısrar etmesemde daha öncede dedim mantıklı konular açılması yönünde ve doğru şekilde açılması senin açtığın konulara neden bir şey denmiyor ve kavga çıkmıyor ?

bu yarın alttaki üye hakkında yorum yap yok herkes plakasını yazsın vs gibi konularda açar şaşırmam

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Ara ara biraz daha konumu ara :) neyse

Sidik yarıştırma konusunda yukarıda cevabımı verdim hoca aynı şeyi tekrarlamama gerek yok

benim ve bu forumdakilerin en mantıksız konuları bile senin konularından daha iyi 

geç aynı muhabbeti şimdi insan gibi yanlışını kabullenmeyi öğren bence

sonra ezik edebiyatını yap bol bol da işe yarasın

Şöyle bir baktım da konunun içine sıçtın helal olsun.

farketmez Orangutanlar kabız olur mu diye bir konu açar ordan devam edersin ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HAZAR_HAN bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Bilişimden benim gibi çok anlamayan baya bir üye olmalı ki ankette yalnızca oyun oynarım seçeneği bir hayki fazla görünüyor.  Ne yani napalım çıkalım mı tahribat tan, atılmamızı mı istiyorsun ? O halde onun içinde anket yapılsın kabul edilirse atilalim. Siz de rahatlayin biz de !! Olur mu serdar ??

bilişimden anlamamakta sıkıntı değil de oturup bir insan evladının bu forumda nasıl konu açılır açılmaz düşünmesi gerekir herkes burada bilgisayar mühendisi elbette değil 

Saçma salak konu açtın seni eleştiren adamlarla papaz olma milleti birbirine düşürme tartışmayı bile mantıklı yap bunda hep aynı mağdur edebiyatı var her açtığı konuda kavga çıkmasına rağmen ne hikmetse hep bu mağdur hep bu haklı 

Kardeşim adamı tanımıyorum ama son yazdıklarında sen haksızsın. Öyle olsa felsefe, din, siyaset, edebiyat, geyik vs. için binlerde yorum atılmazdı forumda. Tahribat bence bilişimden fazlası. Ben buraya üye olmadan önce ilgimi yardımlaşma konuları ile elektronik ve mekanik videoları yayınlayanlar çektiği için üye oldum ve devamlı takip ediyorum.  Bilişim olarak ise yukardaki haberler ve becerip kuramasamda back track çekti :) yazılım vs. Konularına daha girip bakmadım bile. Benim gibi olan bir sürü insan olduğuna da bahse varım. 

Hoca buranın forumtr den farkı var illa bilişim diye ısrar etmesemde daha öncede dedim mantıklı konular açılması yönünde ve doğru şekilde açılması senin açtığın konulara neden bir şey denmiyor ve kavga çıkmıyor ?

bu yarın alttaki üye hakkında yorum yap yok herkes plakasını yazsın vs gibi konularda açar şaşırmam

Bak hala konuları doğru yere açmaktan bahsediyor. Yahu senin şu açtığın konuya baksana bi nereye açmışsın?

http://www.tahribat.com/Forum-Gercekten-Hakkaniyetli-Bir-Secim-Olacagina-Inanalar-Var-Mi-191458/

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoca gerçekten problemlisin sen bunu anladım neyse takıl sen kafana göre 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HAZAR_HAN bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Hocam emin ol shockman diye bir pkklı vardı konularımın içine ediyordu. En son buraya gelecekti kapışacaktık nasip olmadı. Herkesin konusunu piç eden birileri çıkıyor. 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Hoca gerçekten problemlisin sen bunu anladım neyse takıl sen kafana göre 

Hocam ne kadar saygısız insansın yahu. Gerçekten seninle aynı ortamda bulunduğum için utandım şimdi. Geldin yeminlen konuyu siktin attın sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Bravo gerçekten.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoca sende tbt nin içine sıçtın afedersin 

neyse uzatma hoca ben çözdüm seni senin oyunlar bana sökmez bunu bil

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Hocam lütfen mümkünse şu konuya yazma. Konuyu baştan aşağı okursan konunun içine ne derece sıçtığının farkında olursun. Birazcık saygın varsa git lütfen. Büyük bir iş başardığını mı sanıyorsun anlamadım ki.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Hocam lütfen mümkünse şu konuya yazma. Konuyu baştan aşağı okursan konunun içine ne derece sıçtığının farkında olursun. Birazcık saygın varsa git lütfen. Büyük bir iş başardığını mı sanıyorsun anlamadım ki.

Herkes herşeyin farkında merak etme sen

Toplam Hit: 6901 Toplam Mesaj: 58