folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuşlar Grip Olmuş !!

Kuşlar Grip Olmuş !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    JaCKaL bunu yazdı:

sars gibi meydana cikti degilmi. japonyada sanki PLANLANMIS gibi en kalabalik, topluluk olacagi sirada (fuar gibi bisey vardi heralde) ortaya solunum yoluyla cok tehlikeli bir sekilde hemde tam oraya denk gelecek sekilde virüs ortaya cikti neyseki cok yayilmadan önüne gecildi..
       simdiyse kus gribi. simdiye kadar 3 kisiyi öldürdü. ve artabilirde. bakiyorumda gene doğudan yayilarak geliyor soyle japonya taraflarindan. ve beni düsündüren kismi: virüsün 70 derece sicaklikta öldügünü biliyoruz, sürekli mutasyon geciriyor olmasi belki bu sicakligi daha yukarilara tasiyabilir. ama en cafcaflisi, hastalikli kusun etini yeyip kan yoluyla bulasmanin disinda, SOLUNUM yoluylada bulasabiliyor.
     * bu virüs tavuktan yada herhangi bir kanatli hayvandan insana gecebiliyorsa niyahetinde bir kanatli hayvandan bir koyun yada danaya (kurban edilebilecek olan hayvana) gecmesi daha muhtemel.. hayvan yada insan ikiside kirmizi et.. e gene ayni yere geldik. gene toplu bir olay ve gene denk geliyor. TRde ve TR disinda bir cok musluman ülkede kurban kesilip yenilecek.. düsünüyorumda hani tez gibi oldu tam katliam olur..!
       onun disinda boyle olmadigini var saysam gene planlanmis gibi! göcmen kuslar ordan buraya zaten geziyor. yaymak icinnn daha iyi ne olabilir ki boyle birseyi! ve dahasi sadece oyle degil, onlardan tavuklara ve neredeyse düsünün beyaz etin hayatinizda tavuk etinin damagimizda nekadar yeri oldugunu. onlada bitmedi her sabah severek yedigimiz, önüne gelen yumurtadan bile cekinir olacagiz artik! yani oyle yada boyle bana asiri planlanmis geliyor daha iyi bir tasiyici daha iyi yayma yolu olamaz..

artan dünya nüfusu, doğal kaynaklarin hizla tükenmesi..
      büyük baliklarin çözümü katliam mi?

hayalperest oldugumu düsünmeyin :) sadece oyle aklima geldi yaziim dedim...

+13

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Evet arkadaşlar biraz düşününce göç yapan kuşlardan geldigi söylenen bu mahlukat şey neden diger ülkelerde bu kadar hızlı yayılmıyorda TURKIYEDE hızla yayılıyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hiç buüyük üreticilrin besi yerlerine bulştuğunu gördününzmü? hayır çünkü taşıyıcılar kümeslere ulaşamıyor, asıl tehtit açıkta yesiştirilip ,kesilen hayvanlardan geliyor...Daha önce görülen vakaardada hiç büyük üreticilerde sorun yaşanmadı...

Dikkatle olalım, Açık ortamda yetiştirilen ve kesilen hayvanlardan yemiyelim ,Temas etmiyelim..

Dikkatli olalım.........  

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    iyikide kuş grip olmuş ya birde devekuşu grip olsaydı

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

wolfman_hex bunu yazdı:

iyikide kuş grip olmuş ya birde devekuşu grip olsaydı

berbat bi espriydi söliim dedim :D

yaw şey oldu bizim balkonda iki kuş vardı yuva yapmış öldüler lan :S 5 aydır bizim balkondalar a.q. ölecek vakti buldular poşetle aldık gömdük toprağa :D sora da bi güzel şey ettik sabunladım her bi tarafımı

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
    bizim orayada gelmiş valla işin kötüsü bizim balkon kuş cenneti ses bombası falan yapmayı öğrensemde tısdırsam şu kuşları.

Sizce bu bir vedamıydı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

abü ben de diyorum niye bu kuşların burnu akıyo?

Hihihih :-) güzel bi espriydi +1

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

balkonda yuva yapmış olan 2 adet güvercinimiz ölmüştür.

+

parkta otururken elime kuş sıçmıştır!

bunlar gerçektir ve ReaL_KurD'un garip başına gelmişlerdirler. Allah sonumu hayretsin kuş sıçalı bi gün oldu başım felan hafif ağrıyo biraz da burnum akıyo 2. gün bu gün 3. gün tık ölüyomuşun işallah ölmem lan :S

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

balkonda yuva yapmış olan 2 adet güvercinimiz ölmüştür.

+

parkta otururken elime kuş sıçmıştır!

bunlar gerçektir ve ReaL_KurD'un garip başına gelmişlerdirler. Allah sonumu hayretsin kuş sıçalı bi gün oldu başım felan hafif ağrıyo biraz da burnum akıyo 2. gün bu gün 3. gün tık ölüyomuşun işallah ölmem lan :S

Nan kardeş sen eger kus gribine yakalanmamış bile olsan g.. korkusundan ölüceksin

Toplam Hit: 4638 Toplam Mesaj: 31