Kuşlara Ekmek Kırıntısı Bırakır Mısınız?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
ya bilindiği üzere kış geldi havalar soğuk ve kuşlar bazen yemek bulamayabiliyor ve çoğu hayvan soğuktan donabiliyor..ya size zahmet olmazsa acaba gece yatmadan önce camınızın köşesine ekmek kırıntısı bırakırmısınz.. bazen hayvanlarıda düşünmek gerekiyr galiba.
-----------------------------Dün bayatlamış ekmekleri erinmedim soğukta balkona ufaladım 4-5 ekmek vardı. ertesi gün öğlene balkonda 10-15 kuş birikti çok güzeldi o görüntü
-
HaYVaN bunu yazdı:
Anlayışınız için teşekkür ederim efendim.
-----------------------------pohahah :D
-
gece kuşlar uçmazlar sabaha kadar ekmek donar sabah bırakalım aklıma gelirse yarım ekmek korum
-
ya çok güzel oluyor o görüntü insan mutlu oluyor ya..
-
tabi bırakrz.Günahmz cok bari az sevaba girelim :)
-
O kadar rüzgar varki burda, kalırmı balkonda bilmem ama Bırakıcam senin için Söz.
-
TebrikLer kardeşim :D DuyarLıLığından ötürü bende kutLuyorum. Bende yarın sabah balkona bırakıcam :)
-
2 de mum yakarız romantik romantik tüketirler ekmekleri. hocam tamam iyi güzel mevlana yanın nüx etmiş böyle bir konu açmışsın ama sen o ekmeği gece koyunca ekmek donmaz mı zannediyorsun? en azından ısıtıp öyle bırakın ciddiyim yoksa ekmek buz kesilir kuş yiyemez. bizim buralar bu aralar bayağı rüzgarlık ekmek koysam hemen gider. o yüzden bu güzel davranıştan mahrum kalacağım.
-
ayıpsın usta antalyya gidince hergün bırakcm merak etme söz ,erkek sözü :)
-
Asosyal bunu yazdı:
2 de mum yakarız romantik romantik tüketirler ekmekleri. hocam tamam iyi güzel mevlana yanın nüx etmiş böyle bir konu açmışsın ama sen o ekmeği gece koyunca ekmek donmaz mı zannediyorsun? en azından ısıtıp öyle bırakın ciddiyim yoksa ekmek buz kesilir kuş yiyemez. bizim buralar bu aralar bayağı rüzgarlık ekmek koysam hemen gider. o yüzden bu güzel davranıştan mahrum kalacağım.
-----------------------------o zaman sabah at :| veya sbaah atalıum.. :)) camımızın önüne koycaz sonuçta o kadar etkilememesi lazım..