Kuşlarım Satılıktır!!!
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı bende 2 tane kuş var biri 6 yaşında biri 4 yaşında eğer satacak adam bulamazsan ve genede vermek zorunda kalırsan konuşalım ben bakarım kuşlarıda çok severim en azından gözün arkada kalmaz ama inş satabilirsin hayırlı satışlar :D
-----------------------------31 ağustosa kadar vakit var hocam 3 tanesinden birini veririm satamassam.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
calpazhan bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Hocam satışı baltalamak anlamında değil yanlış anlama ama burda pet shoplarda tüm takım ( kafes kuş yemlik suluk yem ) 20 milyona satılıyo sen sadece kuşun tanesine 40 istiyosun :S
-----------------------------Hocam söle nerde bu pet shop aceb bizim burdaki pet shocuların hepsi 50 kağıda satıyor
-----------------------------Kütahyada :S
Zaten kütahyada 2 tane pet shop var buyur gel bak öğren :S
Ama tabi mal senin satıcıda sensin sen bilirsin :)
Sadece hani alıcı için almak daha kolay olsun anlamında söylemiştim..
-----------------------------Kütahya dion hocam bura istanbul kazıklamak için neler yapmıo pezevenq kılıklılar
-
o mavilerin aynısından var bnde bi tane ama :)
dişimi erkekmi bilmiyorum aslında hayvana bi eş lazım. sabahları o uyandırıyo beni bağıra bağıra, nedenki acaba :p :d
alabilirim bi tanesini çentik olsun bu :))
-
Hacı kuşlarını seviyorsan kuşu olmayan birine verme.
-
Çok sevimliler.3-4 tane bende besledim şuana kadar.Hele ki ilk aldığım kuş 11 sene yaşadı beyler.Adı yaşardı çok yaşadı hakkatten =)
-
Balyoz99 bunu yazdı:
Hacı kuşlarını seviyorsan kuşu olmayan birine verme.
-----------------------------Zati hocam param avr alacam dese bile bakacam adama biliyormu hayvan bakımını ona göre vercem
-
hocam cok pahalı petshoplar bıle 20 tle satıyor sen hepsını 80 e verırsen satarsında bu fıyattan gıtmez.
gelısı zaten 10 lira