Kütayada 1 Haftalık Ev/Apart Aranıyor.
-
Arkadaşlar kütahyada 1 hafta civarı kalabileceğim ev/apart tipi bierşey arıyorum. Kpss ve ünide bir araştırma sempozyumu için gelicem. bayan arkadaşlarımda olacak kalmalı değil sadece giriş çıkış yapacaklar araştırma tez konusunda çalışmak için. Böyle tanıdığı bildiği olan varsa sorun çıkartmayacak bir yer aranıyor. Oteller en son çare çnükü yanımdaki arkadaşlar benle kalmayacak ama adamlar bunu anlamıyo 2 3 kişilik oda parası istiyo namıssızlar :D
Kalınacak tarih 6 temmuz - 12 temmuz
-
Aynı şehirde banada lazımdı yada eski şehir olabilir :|
-
konuyu piç etmek gibi olmasın ama bana da kütahya'da ev lazım hacılar. ev sahibi evi boşaltın ninem oturacak dedi kontrat da bitmişti diyecek sözümüz yok. kpssden sonraya kadar vaktim var emlakçılar bir kira komisyon istiyor, kiralar desen almış başını gitmiş.
-
Vay arkadaş bu ne lan :D
-
erotik pm attım.
-
ErotikPanda iyi ki bi konu açmışsın aq :)
-
agrilion : saol hocam
Kabadayi09 : hiç sorma bi anda herkes yersiz yurtsuz çıktı :D
-
valla hacı bnm evde kal derdim de arkadaşlar kalacak 5kişiler fln onlarda. agrilion hacı okul kapandıktan sonra baksaydınız keske heryer ev kaynıyodu be hacı
-
semih bana msnden bi ulaş istersen buluruz sana ev sıkıntı yok var bikaç tane.
Panda önceden söylemiş olsaydın evimi açabilirdim hocam ama o tarihlerde misafirim var ne yazık ki :/
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------semih bana msnden bi ulaş istersen buluruz sana ev sıkıntı yok var bikaç tane.
Panda önceden söylemiş olsaydın evimi açabilirdim hocam ama o tarihlerde misafirim var ne yazık ki :/
-----------------------------Eywallah düşünmen yeter. Başka fikri olan ?
-
Birkez daha uplayayım belki bilen gören çıkabilir