Kutlu Dogum Haftasında Yapılacak Olan Gösteriye Hepiniz Davetlisiniz...
-
arkadaşar bakırköy müftülügü ile birlikde hazırlanın bir projemiz var Peygamber efendimiz Hz. MUHAMMED (s.a.v) doguşunu anlatan onun için duların edilecegi bir gösteri oalcaktır 45 Müezzin in aynı anda ilahiler okuyakacalardır semazenler ver semah dönenler aynı sahnede döneceklerdir...tabi bunlar sadece ufak bir bölümü hatta bunu size yazarken provadayım....gelmek isteyen arkadaşlar aileleriyle birlikde gelirlerse dahada güzel olur
(ben oynamıyorumj görüntüleri montajlıyorum:) :P)
saat : 20:30(daha erken gelmeniz iyi olur sonra yer bulamayabilrsiniz)
yer : istanbul kongre ve gösteri merkezi(eski my donose hava alanı karşısı) metroyla gelenler crn de insinler
tarih :18 - 04 - 2007
KaptaN
-
yannış annamayında akp olmadan önce kutlu doğum haftası gibi bişi yoktu. bana tamamen din üstünden siyasi rant sağlıyolar gibi geliyo
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------
yannış annamayında akp olmadan önce kutlu doğum haftası gibi bişi yoktu. bana tamamen din üstünden siyasi rant sağlıyolar gibi geliyo
aga bunu müftülük düzenlio , akp kolları felan düzenlemioki.ya bide gelmek isterdim ama ayagımda sorun var dısarı bile cıkamıorum:S
-
fistan ohaaa diyorum canım sana :):) müftülük hersene düzenliyor... ama projeyi verilen firmalar cogu zamn beceremedikleri için duyurulmuyordu ama bu sene süper bi proje var ve ebnde içindeyim ilk defa böle bi projeye katıldım ve süper oldugunu gördüm akp ile uzaktan yakından alakası yok bu düşünceyi kafanızdan silin -
hacı hersene hemı hemı her ilde yapılır akp ile alakası yok sıkma canını..
-
-----------------------------Oha ulan a.q :D
Her boka siyaset katmaktan üstünüze yoksunuz.
-
bizim burada yıllardır düzenleniyo :)
-
tolga resmen sıçtın yani :):)
bu her sene düzenlenen ama büyük çaplı ama küçük çaplı bazen pahalı organizasyonlar bazen mahalle halkının gücüyle hazırlanmış ucuz prodüksiyonlar
şeklinde süregelen bir gelenektir. Siyasal rant sözkonusu değildir.
Peygamberimizin doğum haftasının kutlamalarıdır özünde..
-
hacılar kutlu doğum hersene oluyor karıştırmayın lütfen
haber bilgisi için teşekkürler
-
evet hersene oluyor fistan sende gel istersen gör nasıl bişey oldugunu hani siyaset varmı içinde yokmu die :):)
-
Konuyu kitliyorum gereksiz tartışma olmasın.