Kutsal Damacana
-
Amk, cithiz kapandı,adam gibi site yok.Mardinde sinemada yok:(
-
_Garez_ bunu yazdı:
-----------------------------
Amk, cithiz kapandı,adam gibi site yok.Mardinde sinemada yok:(
-----------------------------
aynen.. artık tamamen kapandı.. sadece film bölümleri dğeil -
çılgın dersane de güzeldi :D video felan çektim. reklamlara tıklamadan izlenemicek şekilde ayarlayıp youtube a vercem de adsense kapalı acılmasını bekliorm :D:D
-
gülmekten altıma sıçtığım bi film öldüm resmen , arkadaşla gittik süper ötesi yaa :D
ver kutsalı ver kutsalı :D:D
herksese tavsiye ederim çok deli bi film, o şeytanın yatağın altına girdiği bölüm manytaktı bide soruyoya aranızda cenabet varmı bittim oraya :D daha çok yere bittim de sölemeyim :D mesir manucu ile şarap içtikten sonrası hele süperdir :D
-
PirtakoZ bunu yazdı:
-----------------------------Ya yapmayın arkadaşlar ya...
filmin neresi güzeldi komikti ki. zaten filmin ilk yarısı konuya girmek için uğraşıyo. ikinci yarı da biraz küfür ediyo falan işte...
eğer scary movie 2 yi seyreden varsa bi karşılaştırsın girişteki sahne ile... adamların scary movie nin başında yaptığı ufacık komediye film çekmişler... direkt taklit yani..
Türk sinemasında GORA gibi bir filmi izledikten sonra, bu film için söyleyebileceğim tek şey berbat olduğudur...
-----------------------------katılıyorum, verdiğim paraya yanıyorum aq
Gerilim ve komedi arasındaki çizgiyi koruyamamışlar,filmin türü ,konusu saçmaydı.Gönülsüz gittim ztn
-
Rezalet senaryonun delikleri küfürlerle yamanmış. Bir komedi filminde ne kadar küfür varsa o filmin kalitesinin o kadar düşük olduğuna işaret eder. Gaz çıkarma, ana avrat küfürlere gülebiliyorsanız film tam size göre fakat özgün bir senaryo bekliyorsanız paranıza yazık diyorum.