folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuzenimin Madde Kullanıp Kullanmadığınınasıl Anlıycam

Kuzenimin Madde Kullanıp Kullanmadığınınasıl Anlıycam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    kuzenin kizmi erkek mi ? erkekse konusma sekilleri tavirlari falan illaki degisir. kizsa bence isin cok zor. allah kolaylik versin. erkekse otur konus kizsa birilerini araya sok ogren en saglikli yontem budur. fakat gidipte ( sanirsam dayin ) babasina soyleme sen kotu olursun.

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

hacım sana bi site edit ederdim ama gozun korkar..

o yuzden internetten aradıklarına ve bulduklarına pek inanma... eroin nasıl bir tutu izlediklerini cok iyi biliorlar ama digerleri konusunda hep aynı seyler yazıor

simdi senin bu kuzeni biras ele alalım.. genc adam ve yanlıs akadaslara sahip oldugunu bir anda gordum... simdi eger ot kullanıorsa bunu anlaman cok zor kişisel hareketlerinden falan bunu cıkaramassın... kullandıysan eger ot kokusunu acık havada bile ayırt edersin bi tek bu yontem tam dogrudur zaten.. ama ot ile ilgili bi kac bisi ekleyebilirim... otun fiziksel bir bagımlılıgı yok denecek kadar azdır. tamamen psikolojiktir... ve etkileri genelde asırı tepki ( asırı gulme, uzulurken aglama) gosterirler kullanıcılar... goz bebeklerinde sadece otu kullandıklarında etkin maddeler kana karısırken bir degisim gozlenebilir (yani goz bebegi buyur falan hikaye, anlayamassın)... tek bakıcagın sey kokusu, o lanetin kokusu 1 gün cıkmaz...

simdi biras da diger maddelerden bahsedeyim sana! piyasada milyon cesit hap, yok mavi yok bilmem ne vs. bunları kullanan kiside girdigin sitelerde yazdıgı gibi etkiler meydana gelebilir. ama her bedende veya her bunyede deil. bunyeye baglı yani. herkeste kafa yapar ama anlamak pro isidir. bakıcagın bi iki kriter var...

1) surekli asırı terlior mu?

2) surekli dalıp dalıp gidior mu?

3) reflekslerinin cok zayıflamıs oldugu gercegini de aklından cıkarma ama bunu nasıl denersin onda bilmiorum

bunları bi dene olmassa bana PM at.. msn adresimi vereyim sana biras daha ayrıntılı yardımcı olmaya calısırım!

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
Toplam Hit: 3819 Toplam Mesaj: 23