folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kuzey Irak'ın Türkiye'ye Bağlanmasını İster Misiniz?

Kuzey Irak'ın Türkiye'ye Bağlanmasını İster Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

nos18 bunu yazdı:

Ergenlik cinsel bir olusum mu ? Eliniz skinizdemi geziyorsunuz kocum siz ? Ergenliğin vucütta FİZİKSEL olarak büyük oranda cinsel değişim ve gelişim olduğunu bilmek için bnim gbi tıp okumaya bile gerek yoldaki amcalarda bilior

Nosssss cidden pardon. senin bu gelisimin yuzdesel olarak cinsel baskinlik gostermis farkinda degilim. Bir amca olarak yanlis dusunmusum. o zaman elini skinden uzaklastir konunun ozune gel. Amcalarla konusurken pipiyle oynanmaz :)

Wikpedia : Ergenlik (puberte), insanlarda meydana gelen "yetişkinliğe ilk adım" evresidir. Ergenlik, çocukluk çağı ile yetişkinlik çağı arasındaki geçiş dönemidir. Ergenlik, bireyde çocuksu tutum ve davranışlarının yerini yetişkinlik tutum ve davranışlarının aldığı, cinsiyet yetilerinin kazanıldığı, bireyin erişikin rolüne psikolojik ve somatik olarak hazırlandığı dönemdir. Çocukluk çağı olarak adlandırılan yaşlarda, sosyal toplum bilinci (süperego) gelişmemişken, ergenlik dönemine giren gençlerde toplumsal kabullenilme, bir grubun parçası olma (süperego ve ego) kavramları gelişir. Vücut hormonlarınıdan cinsiyet ile ilgili olan (sekonder cinsiyet hormonları) östrojen veya androjenlerin  üretimi bu dönemde pik yaptığından ergen adayının psikolojisi sebepsiz değişimler gösterir.

bak yukarda ne yazmış? fiziksel

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bir  gece ansızın  81 düzce 82 musul 83 kerkük

Toplam Hit: 11736 Toplam Mesaj: 53