Kuzey Iraktan Sınırlarımıza Saldırı...
-
TARIH : 13 Ekim 2007
NO : BN- 25 / 07
12 Ekim 2007 tarihinde Kuzey Irak bölgesinden Türkiye sınırları içine silahlı saldırılar yapılmıştır.
Asla kabul edilemeyecek olan bu tür saldırılara misliyle karşılık verilmiştir ve verilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Yorumu sizlere bırakıorum arkadaşlar daha ne diyelim şuna ya...
-
neyle kim saldıracak hoca? :D oraya giden asker ve tankları falan izlemedin galiba...
edit : baktım tsk nın sitesine orada yazıyor :) iyi yaw misliyle karşılık verilmiştir yazıyor ya yeterli bu bizim için :) sınır çizildi gelselerde bi bok yiyemezler artık..
(benim görüşüm) -
genelkurmay başkanlığının sitesinden olmalı!
-
Bende Irak tarafından ateş açılmış diye duydum..
-
yaw kaynagı boşver!canımı sıkan şu;
Seçimler yaklaştı terör azdı,cumhur bşk yaklaştı terör azdı,referandum yaklaştı terör azdı,kim bunu azdıran ?Bu bir bilmecemi ?Tezkerenin çıkması için,k.ıraka girilmesi konusunda neden,bu kadar tahrik ?Bu iş birileri tarafından nasıl organize ediliyor ?Kimler çıkar sağlayacak ?Bir davul zurna eksik,biz gelebiliriz dikkatli olun dercesine,basın yayın yaygara yapıyor,neden ?Bu örgütün yurt içi bağlantıları bizden olarak nitelendirdiğimiz ,aslında hain olanlar mı,kimler bunlar?Bu nasıl bir bilmece arkadaş,çözen varmı?
-
Ya böyle şeyler görmüyomuyum deli oluyorum amq elinizde dötü kırık AK-47 var sen onunla koskocaman tanka F-16 ya karşı ne yapabiliceğini sanıyosun ????? yani ne bu hava bu kadar görende ellerinde atom bombası var sanıcak tehtitler filan alla alla bide sınırlara konuşlanmış peşmergeler özel eğitimliymiş güleyim bari onların her tarafı özel eğitimli olsa ne olur Amerika bi kıyafet bide eline M16 vermiş kendilerini tanktan toptan F-16 dan daha güçlü görüyolar ben onları Kuzey Irağa operasyon yapılırken görücem kafasına bomba düşünce bakalım M16 lar ne bok yicek neyse çok pis sinirlendim bunların amacı gösteri yapmak ama biz o gösteriyi sınır dışı operasyonunda onlara böle şov yapcaz bekleyelimde görelim amq
-
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_3_Bilgi_Notlari/2007/BN_25.html
kaynak genelkurmay başkanlığı resmi sitesi...
-
Bu gece veya yarın gece süpürürler artık askerler..
-
inf0xeR bunu yazdı:
-----------------------------
Ya böyle şeyler görmüyomuyum deli oluyorum amq elinizde dötü kırık AK-47 var sen onunla koskocaman tanka F-16 ya karşı ne yapabiliceğini sanıyosun ????? yani ne bu hava bu kadar görende ellerinde atom bombası var sanıcak tehtitler filan alla alla bide sınırlara konuşlanmış peşmergeler özel eğitimliymiş güleyim bari onların her tarafı özel eğitimli olsa ne olur Amerika bi kıyafet bide eline M16 vermiş kendilerini tanktan toptan F-16 dan daha güçlü görüyolar ben onları Kuzey Irağa operasyon yapılırken görücem kafasına bomba düşünce bakalım M16 lar ne bok yicek neyse çok pis sinirlendim bunların amacı gösteri yapmak ama biz o gösteriyi sınır dışı operasyonunda onlara böle şov yapcaz bekleyelimde görelim amq
-----------------------------senelerdir bordo bereli kaybı vermiyoruz a.q :D sikmişim onların eğitimlerini..
hayır bu cesareti nerden topladılar bende merak ediyorum :D tv leri izleseler yine de oraya girilmeyeceğini anlarlar a.q. tvlerde durmadan gösteriolar tankları
helikopterleri vs.. salak herifler... sandığımdan kolay olacak bu sınır ötesi operasyon sanırım :D -
darkblood bunu yazdı:
-----------------------------yaw kaynagı boşver!canımı sıkan şu;
Seçimler yaklaştı terör azdı,cumhur bşk yaklaştı terör azdı,referandum yaklaştı terör azdı,kim bunu azdıran ?Bu bir bilmecemi ?Tezkerenin çıkması için,k.ıraka girilmesi konusunda neden,bu kadar tahrik ?Bu iş birileri tarafından nasıl organize ediliyor ?Kimler çıkar sağlayacak ?Bir davul zurna eksik,biz gelebiliriz dikkatli olun dercesine,basın yayın yaygara yapıyor,neden ?Bu örgütün yurt içi bağlantıları bizden olarak nitelendirdiğimiz ,aslında hain olanlar mı,kimler bunlar?Bu nasıl bir bilmece arkadaş,çözen varmı?
-----------------------------evet hoca: bu işi çözen sensin !!!
kötü bişey olunca; küfür eden, iyi bişey olunca da 'çok sevindim, helal olsun' diye yorum yapanlardan ziyade, sen bu olaylarin hepsinin bir oyun, bir organize olduğunu anlamışsın.
bu tür konularda ben de çok şüpheciyim. bir anda 13 şehit verilmesi, tv lerin 2-3 gündür hep terör haberi vermeleri, tezkerenin meclise gelmesi, vs. diğer gelişmeler. bakalım türkiye bi kaos ortamına çekilmeye çalışılıyor. ama rte beni sevindiren konuşmalar yaptı. inşallah zikri de aynı şekilde olur.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
darkblood bunu yazdı:
-----------------------------yaw kaynagı boşver!canımı sıkan şu;
-----------------------------evet hoca: bu işi çözen sensin !!!
kötü bişey olunca; küfür eden, iyi bişey olunca da 'çok sevindim, helal olsun' diye yorum yapanlardan ziyade, sen bu olaylarin hepsinin bir oyun, bir organize olduğunu anlamışsın.
bu tür konularda ben de çok şüpheciyim. bir anda 13 şehit verilmesi, tv lerin 2-3 gündür hep terör haberi vermeleri, tezkerenin meclise gelmesi, vs. diğer gelişmeler. bakalım türkiye bi kaos ortamına çekilmeye çalışılıyor. ama rte beni sevindiren konuşmalar yaptı. inşallah zikri de aynı şekilde olur.
---------------------------
rtenin abdden daha yeni dönmesi böle ipleri koparma konuşmaları bana ben inandırıcı gelmiyo! daha dün abdden döndü! ve hala abdye gidip pustla görüşecekmiş! kardeş neyi görüşcen! pkeke askerimizi şehit etti, kancık gibi sivillere saldırdı! daha nolsun! hala abddeden direktifmi alcaz, yeter arkadaş! Tüklüğümüzden utanır hale geldik yaw!
ben isterimki avrupa birliğide bu tasarıyı kabul etsinde bu hükümetin ne olduğu iyice ortaya cıksın! hainlerde belli olsun artık! dua edin ab ülkeleride kabul etsinde artık kendi ayakları üzerinde durmak zorunda kalan bi ülkemiz olsun artık yaw! insallah bütün dünya kabul eder! o zaman mı anlıcaz TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!