Kvk & Genpa Ya Sayıp Sövme Mekanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
       evet bu sıvı temasını banada sölediler telefonumu 4 kere garantiye götürdüm.Sıvı teması garanti dışı bişey KVKda bunları bahane ederek her gelen telefona sıvı teması diyor ve para alıyor.benden 35ytl aldı ipneler !!

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    bide benden 35 ytl mi alacaklar??? hahaha işte buna gülerim henüz telefonu almadım ama o parayı vermem olurda o parayıda alırlarsa hayatta vazgeçmem bu davadan

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hacı sana en iyi yardımcı olabilecek site burasıdır:

http://www.sikayetvar.com/   Burayı büyük şirket yöneticileride takip ediyor işini görür. Duygularını bu sitede ifade et...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı sana en iyi yardımcı olabilecek site burasıdır:

http://www.sikayetvar.com/   Burayı büyük şirket yöneticileride takip ediyor işini görür. Duygularını bu sitede ifade et...

-----------------------------

Saoalsın emir hacım bu site baya güzel kaynak oldu şikayetlerde " sıvı teması " diye ararsanız ne şikayetler çıkıyor , walla siteye post atmakla bırakmayacam , yargıtay başsavcısı akraba söylemesi aıp :) telefonda açalım davayı dedi babamla konuştular... Salı günü telefonu alıp bilirkişimidir artık kimdir ona iletip çevremdeki insanlarla beraber toplu bir davaya girecez herşey hazır sayılır... Şu sikayetvar.com u okuduktan sonra kvk ya küretmemek için zor tutuyorum kendimi şurada

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serselcuk
    serselcuk's avatar
    Erkek

Arkadaşım ben telefon işi yapıyorum.

Servisin dediği gibi kulaktan cepten telefonlar nemleniyor.Buna bir çare yok.

Sahil kentindeysen durduk yerde de nemleniyor.

Adamların elinde böyle bir koz var işte. Kanunen haklı şerrolar.

Dava aç kazanırmısın kaybeder misin kestiremiyorum ama aç sen davanı.

Tüketici haklarına başvur.

Telefon eğer terden dolayı sıvı teması gördüyse iyi bir tamirci nereden geldiğini ne zaman sıvı aldığını anlayabilir.

O zaman Kvk Genpanın kıçı tutuşur.dayanıksız mal üretmekten götleri tavan yapar

Bizde de teknik servis var ama başarıya kvk ya asla yollamıyoruz.

Daha kısa sürede yapıp veriyoruz telefonu.

Büyük alışveriş merkezlerinin teknik servislerie de kvk başarı bakmıyor.

Herhangi bir tamirciyle anlaşıyorlkar yaptırıyorlar... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Hoca 4 yıl telefonculuk yaptım cepte relemeden , elinde terlemeden, yada kulak vs. çok hassas cihaz bunlar sıvı temas olması normaldir vardır yane öle bişe ama çokk çokkkk dikkatli kullanmak gerekiyor..! Adamlara dava açsanda sanmıyorum kazanasın senelerce bile sürebilir, tüketici haklarınında bişe yapacağını sanmıyorum çünki kvk yada genpa nın başına nadir gelen bişe deil bu :( Bence güvendiğin bi tamirciye yaptır sonrada hemen elinden çıkart telefonu çünkü sıvı temaslı cihazdan birdaha hayır gelmez.
Toplam Hit: 2800 Toplam Mesaj: 17