KVK Servis Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Konuyu acan arkadastan ozur dılıyorum.Yenı konu acmak ıstemedım bu konuyu yanıtlayacak arkadaslar sunuda yanıtlarsa sevınırım

Gectıgımız gunlerde 0 huawei ideos x5 aldım. Kopegım cebımden aldı telefonu fırlattı resmen yerde 30 metre fln suruklendı telefon bataryasını kaybettım. telefonda pek bıse olmadı duz bır zemın oldugundan hafıf cızıkler var kosesınde o kadar. Su anda calısıp calısmadıgını bılmıyorum . Batarya bulamadım nerde aradıysamda. En sonunda netten alacagım.

Netten almadan servısten batarya ıstesem gonderırlermı kvk garantılı telefon.

Yada dusmesınden dolayı herhangı bır arıza ortaya cıktıysa garantı kapsamına gırermı?

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

Konuyu acan arkadastan ozur dılıyorum.Yenı konu acmak ıstemedım bu konuyu yanıtlayacak arkadaslar sunuda yanıtlarsa sevınırım

Gectıgımız gunlerde 0 huawei ideos x5 aldım. Kopegım cebımden aldı telefonu fırlattı resmen yerde 30 metre fln suruklendı telefon bataryasını kaybettım. telefonda pek bıse olmadı duz bır zemın oldugundan hafıf cızıkler var kosesınde o kadar. Su anda calısıp calısmadıgını bılmıyorum . Batarya bulamadım nerde aradıysamda. En sonunda netten alacagım.

Netten almadan servısten batarya ıstesem gonderırlermı kvk garantılı telefon.

Yada dusmesınden dolayı herhangı bır arıza ortaya cıktıysa garantı kapsamına gırermı?

-----------------------------

bence kvkdan bi batarya al ve telefonun dokunmatiğinin algılama problemi var diyip servise ver istersende batarya çabuk bitiyor de değiştirsinler ama dediğim gibi bataryayı kvkdan almalısın

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Anladım hocam tesekkur ederım buna gore hareket edecegım

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2259 Toplam Mesaj: 14