KVK Servis Hakkında
-
Konuyu acan arkadastan ozur dılıyorum.Yenı konu acmak ıstemedım bu konuyu yanıtlayacak arkadaslar sunuda yanıtlarsa sevınırım
Gectıgımız gunlerde 0 huawei ideos x5 aldım. Kopegım cebımden aldı telefonu fırlattı resmen yerde 30 metre fln suruklendı telefon bataryasını kaybettım. telefonda pek bıse olmadı duz bır zemın oldugundan hafıf cızıkler var kosesınde o kadar. Su anda calısıp calısmadıgını bılmıyorum . Batarya bulamadım nerde aradıysamda. En sonunda netten alacagım.
Netten almadan servısten batarya ıstesem gonderırlermı kvk garantılı telefon.
Yada dusmesınden dolayı herhangı bır arıza ortaya cıktıysa garantı kapsamına gırermı?
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu acan arkadastan ozur dılıyorum.Yenı konu acmak ıstemedım bu konuyu yanıtlayacak arkadaslar sunuda yanıtlarsa sevınırım
Gectıgımız gunlerde 0 huawei ideos x5 aldım. Kopegım cebımden aldı telefonu fırlattı resmen yerde 30 metre fln suruklendı telefon bataryasını kaybettım. telefonda pek bıse olmadı duz bır zemın oldugundan hafıf cızıkler var kosesınde o kadar. Su anda calısıp calısmadıgını bılmıyorum . Batarya bulamadım nerde aradıysamda. En sonunda netten alacagım.
Netten almadan servısten batarya ıstesem gonderırlermı kvk garantılı telefon.
Yada dusmesınden dolayı herhangı bır arıza ortaya cıktıysa garantı kapsamına gırermı?
-----------------------------bence kvkdan bi batarya al ve telefonun dokunmatiğinin algılama problemi var diyip servise ver istersende batarya çabuk bitiyor de değiştirsinler ama dediğim gibi bataryayı kvkdan almalısın
-
Anladım hocam tesekkur ederım buna gore hareket edecegım