KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013
-
ndmylmz bunu yazdıkuytul bunu yazdı
DİKKAT! YURT BAŞVURULARI BAŞLADI...
1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır.hocam dalga mı geçiyor bu adamlar son başvurulariçin herkes başka bir şey söylüyor. Az önce twit üzerinden de 29 eylül diyorlardı
29 eylülde çok geçmiş belki açıkllanıyor diye yzaıyordur.
-
banneduser bunu yazdındmylmz bunu yazdıkuytul bunu yazdı
1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır.hocam dalga mı geçiyor bu adamlar son başvurulariçin herkes başka bir şey söylüyor. Az önce twit üzerinden de 29 eylül diyorlardı
resmi twitter hesapları değil mi hocam ? https://twitter.com/GSByurtkur
-
ndmylmz bunu yazdıbanneduser bunu yazdındmylmz bunu yazdıkuytul bunu yazdı
resmi twitter hesapları değil mi hocam ? https://twitter.com/GSByurtkur
Dğru diyorsun hocam...
-
yurt için 12 Ağustos kredi için Eylül 29
-
Beyler ben yerleşemedim bu tercihlerde
ek yerleştirmelerde durum nasıl olcak yurt kredi felan bende başvurabilcem mi varmı bilen ?
-
Kendi kendine flood yaptı
Sserkan tarafından 29/Tem/13 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Sserkan bunu yazdı
Beyler ben yerleşemedim bu tercihlerde
ek yerleştirmelerde durum nasıl olcak yurt kredi felan bende başvurabilcem mi varmı bilen ?
açılıyor hocam ek tercihler.
-
hocalar bu obp puanı diyor ya ösym sonuç sitesinde 299.650 böyle yazıyor bunlarda başvuruda 100 lük sisteme çevirin diyor nasıl çevirecez amk ya
adamlar (Örnek : 250.685) böyle yazın diyor sonrada altına 100 lük sisteme çevir diyor nasıl iş
-
seagate189 bunu yazdı
hocalar bu obp puanı diyor ya ösym sonuç sitesinde 299.650 böyle yazıyor bunlarda başvuruda 100 lük sisteme çevirin diyor nasıl çevirecez amk ya
adamlar (Örnek : 250.685) böyle yazın diyor sonrada altına 100 lük sisteme çevir diyor nasıl iş
http://ygslys.blogcu.com/ortaogretim-basari-puani-obp-hesaplama-2013/13302207
en altta hazırları var hocam
-
lan ben giriş puanımı zartı zurtu hiç hatırlamıyorum onu nasıl yapacaz? DGS ile girdim zaten.
Birde bir arkadaşın öğrenimi bu yaz bitiyor. Öğrenim uzatma diye bir geyik varmış doğrumudur? Bilgisi olan varmı?