folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013

KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

DİKKAT! YURT BAŞVURULARI BAŞLADI...
    1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
    2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır.

hocam dalga mı geçiyor bu adamlar son başvurulariçin herkes başka bir şey söylüyor. Az önce twit üzerinden de 29 eylül diyorlardı

29 eylülde çok geçmiş belki açıkllanıyor diye yzaıyordur.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

1-) Bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenciler 29 Temmuz 2013-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden müracaat edeceklerdir.
    2-) ÖZEL YETENEK SINAVI ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ise yurt başvurularını 09 Eylül-22 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden yapacaklardır.

hocam dalga mı geçiyor bu adamlar son başvurulariçin herkes başka bir şey söylüyor. Az önce twit üzerinden de 29 eylül diyorlardı

resmi twitter hesapları değil mi  hocam ? https://twitter.com/GSByurtkur

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

resmi twitter hesapları değil mi  hocam ? https://twitter.com/GSByurtkur

Dğru diyorsun hocam...

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

yurt için 12 Ağustos kredi için Eylül 29

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Beyler ben yerleşemedim bu tercihlerde 

ek yerleştirmelerde durum nasıl olcak yurt kredi felan bende başvurabilcem mi varmı bilen ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Kendi kendine flood yaptı 

Sserkan tarafından 29/Tem/13 16:39 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Beyler ben yerleşemedim bu tercihlerde 

ek yerleştirmelerde durum nasıl olcak yurt kredi felan bende başvurabilcem mi varmı bilen ? 

açılıyor hocam ek tercihler.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hocalar bu obp puanı diyor ya ösym sonuç sitesinde 299.650 böyle yazıyor bunlarda başvuruda 100 lük sisteme çevirin diyor nasıl çevirecez amk ya 

adamlar (Örnek : 250.685) böyle yazın diyor sonrada altına 100 lük sisteme çevir diyor nasıl iş

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

hocalar bu obp puanı diyor ya ösym sonuç sitesinde 299.650 böyle yazıyor bunlarda başvuruda 100 lük sisteme çevirin diyor nasıl çevirecez amk ya 

adamlar (Örnek : 250.685) böyle yazın diyor sonrada altına 100 lük sisteme çevir diyor nasıl iş

http://ygslys.blogcu.com/ortaogretim-basari-puani-obp-hesaplama-2013/13302207 

en altta hazırları var hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

lan ben giriş puanımı zartı zurtu hiç hatırlamıyorum onu nasıl yapacaz? DGS ile girdim zaten.

Birde bir arkadaşın öğrenimi bu yaz bitiyor. Öğrenim uzatma diye bir geyik varmış doğrumudur? Bilgisi olan varmı?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 7909 Toplam Mesaj: 74