Kyk Arasınıf Yurt Sonucları?
-
iskenderunda 873. yedegim.zaten bi dene yurt varmış o kadar insandanda bana sıra gelmez :/ bu kredi sonuçlarına nasıl bakacagız
-
Yaraa yedık amk 47 . yedek .400 lira vermemk ıcın cıktık yurttan =D sımdı otele verıcez cıkana kadar parayı
-
edit: yanlış alarm =))
-
as yokmu beyler herkez yedek:)
-
genel yurt yedek sırası 831
yuksek ucretli yurt yedek sırası 184
yedek sırama baktığımda sanırım muğlada yurtlara çok talep var sittin sene gelmez...açıkta kaldık :)
hocalar bide bu kredi ve burs olayları ne zaman açıklanacak? onlar çıkmıyor?
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------abi bu ne demek, şimdi bana kredi çıktı mı çıkmadı mı =)))
-----------------------------çıkmamış
çıkanlarda "kazandı" yazıyo
-
ABi yedek 677. :D Ktu deyım. gıremem dımı :d
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------abi bu ne demek, şimdi bana kredi çıktı mı çıkmadı mı =)))
-----------------------------sen bu işlerden anlıyosun galiba:) bi sorum var, şimdi devlet harç parasınında bir kısmını ödüyormuş o ne zaman belli olacak
-
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------sen bu işlerden anlıyosun galiba:) bi sorum var, şimdi devlet harç parasınında bir kısmını ödüyormuş o ne zaman belli olacak
-----------------------------
Kardesım onlar bellı oldu zaten okullara lıstelerı gıdıyor .Ama SEn normal harc parasının yarısını yatırabılıyorsun .bızım harclar 500 lira 2 taksık olarak bolunuyor ılk donem ve 2 .donemyanı 125 125 olabılıyor
okuluna gore degısyor
Ama ılk donem ve 2 donem dıye kesın ayrılıyor. neyse o parayı yatırıyorsun ocak gıbı kredıler acıklandıktan sonra hesabına gecırıyorlar parayı katkı kredısı gerı odeme mıktarını
-
bu yurt sıralaması neye gore yapılıyor kı?