Kyk Borç Erteleme
-
YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
( Kredi Dairesi Başkanlığı )
ANKARA
……………………. (1) öğrenimim döneminde Kurumunuzdan …………….. (2) numara ile ... (3) kredisi aldım. Almış olduğum bu kredilerden doğan borcumu 5505 sayılı Kanun gereği erteletmek istiyorum.
Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.
../../ 20..
Borçlunun
Adı soyadı imzası
ADRES: ...................
...................
...................
NOT:
1. Öğrenim şeklini ( ön lisans, lisans, master, doktora gibi)
2. Kredi Numarasını
3. Kredi türünü ( öğrenim, katkı gibi )
yazınız
Bunu yazıp Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Kredi Dairesi Başkanlığı Cemal Gürsel Cad. No: 61 Cebeci – ANKARA gönderiyorsunuz...
-
ertelettirince faiz gömüyorlarmı hoca varmı bilgin?
-
saolasın hocam bunu yazdığın iyi oldu sanırım önümüzdeki yıl bayağı bir ihtiyacım olacak...
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------ertelettirince faiz gömüyorlarmı hoca varmı bilgin?
-----------------------------Tefe mi türe mi ne var. Ona oranla bişiler gömüyorlar...
-
o zaman bu formada gerek yok hacı :D her halükarda gömecek :D
ben 4 sene önce 2 bin tl aldıydım şimdi olmuş 3.5 tl :D
adamlar paramı geri verde demedi :D ne kagıt geldi ne bişe:D beni unuttular sanırsam.
-
hacı bitanesin çentik olsun :)
Ne kadar erteliyorlar peki ? bi bilgin varmı o kanun kaç yıl dio yani
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------hacı bitanesin çentik olsun :)
Ne kadar erteliyorlar peki ? bi bilgin varmı o kanun kaç yıl dio yani
-----------------------------1 sene erteliyorlar ve üzerine tüfe mi tefe mi ne ekleniyor...
-
2 binden 3 500 olmaz ya fazla olur. sanırım belli bir oran var eskiden beyaz eşyaymış sanırım :S
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------
2 binden 3 500 olmaz ya fazla olur. sanırım belli bir oran var eskiden beyaz eşyaymış sanırım :S
-----------------------------
aha olmuş hacı :D
Kredi Bitiş Tarihi: 30/09/2004 Geri Ödeme Başlangıç Tarihi: 01/10/2006 05/08/2010 TARİHİNDE HESAPLANAN TOPLAMLAR Ana Para Gecikme Zammı Toplam Hesaplanan Toplam 1,729.31 1,611.86 3,341.17 Ödenen Toplam .00 .00 .00 Kalan Borç 1,729.31 1,611.86 3,341.17 -
paylaşım harika olmuş emeğine sağlık
-
Sağol, eğer Ankara'ya göndereceksek buradaki şubesine gitmeye gerek kalmadı.