Kyk Borçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

arkadaşlar benim öğrencilikten kalma borcum vardı şimdi ufaktan ödemeye başladım gününde ödemediğim için borçalr toplama işi ziraat bankasındaydı ama şimdi vergi dairesine verilmiş borcum bu konu hakkında fikri olan varmı zaten ödeyecem bu senede bi yaptırım olurmu.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Artık baglı oldugun vergi dairesine girek yatırıcaksın . Aylık borcunu geçirmemen lazım çünkü günlük faiz işletiyorlar. 1-30 u arasında yatırman lazım diger aya bırakırsan günlük faiz işler. Detaylı bilgiye e-devletten bakabilirsin borçlarına :D

Sanalcaptan tarafından 18/Tem/13 19:47 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

Artık baglı oldugun vergi dairesine girek yatırıcaksın . Aylık borcunu geçirmemen lazım çünkü günlük faiz işletiyorlar. 1-30 u arasında yatırman lazım diger aya bırakırsan günlük faiz işler.

zaten ziraatteykende işlemiyormuydu. ziraatte ben cebimde ne kadar var sa yatırıyordum burdada yapabilirmiyim.

HeYeT tarafından 18/Tem/13 19:47 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı

Artık baglı oldugun vergi dairesine girek yatırıcaksın . Aylık borcunu geçirmemen lazım çünkü günlük faiz işletiyorlar. 1-30 u arasında yatırman lazım diger aya bırakırsan günlük faiz işler.

zaten ziraatteykende işlemiyormuydu.

İşliyordu işte aynı şekilde ama şimdi vergi dairesinden yatırıcaksın o kadar. Walla cebindeki parayı bilmem onu vergi dairesindeki oturan badem bıyıklı abiyle konuşcan .

Sanalcaptan tarafından 18/Tem/13 19:48 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı

İşliyordu işte aynı şekilde ama şimdi vergi dairesinden yatırıcaksın o kadar. Walla cebindeki parayı bilmem onu vergi dairesindeki oturan badem bıyıklı abiyle konuşcan .

ya sadece yer değiştiyse sıkıntı yok o kadar faize zaten razıyım 2 senede 9000 liraya 450 tl faiz gelmiş napalımm zaten ödemeye başladım.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı

ya sadece yer değiştiyse sıkıntı yok o kadar faize zaten razıyım 2 senede 9000 liraya 450 tl faiz gelmiş napalımm zaten ödemeye başladım.

Aynen sadece yer değişti başka değişen bişey yok daha 2 gün önce ödedim son taksidimi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı

Aynen sadece yer değişti başka değişen bişey yok daha 2 gün önce ödedim son taksidimi :)

darısı başıma araba alacam bu bitsin Allah ın izniyle

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı
    JackDaniels bunu yazdı

darısı başıma araba alacam bu bitsin Allah ın izniyle

İnşallah kardeşim E-devletten takip et borçlarını dekontları atma sakın sisteme geç yansıyo bazen yansımıyor gidip düşürüyorsun haberin olsun iyi takip et.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek

Muhterem devletımızın bıze gordugu mukafat bu olsa gerek.11 bın lıra cıvarında borcum vardı.Bırkac sene odemedım.Bu sene nısan ayında bırıkmıs borcum ve faızımı odedım.Artık kalan borcları 3 aylık duzenlı perıyotlarla oderım dıye dusunurken  vergı daıresıne dusurmusler.Gerekce olarak duzensız yatırmam gosterılıyor.Ama nedense bu gerekce odemedıgım bırkac yılda degıl borcuyla beraber faızını odedıkten sonra sunuldu.Para babalarının vergı borclarının affedıldıgı donemde ogrencıyken aldıgımız bu paralar ıcın yapmadıkları kalmadı.Durmak yok yola devam.

Coboller
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    JCARLOS bunu yazdı

Para babalarının vergı borclarının affedıldıgı donemde ogrencıyken aldıgımız bu paralar ıcın yapmadıkları kalmadı.Durmak yok yola devam.

+999

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Vergi dairesindeki borclara yapilandirma yapilmadiginda elektronik haciz uyguluyorlarmis. Yani gidip bankada para altin neyiniz varsa devlet cokuyormus.

Haberiniz olsun.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1479 Toplam Mesaj: 13