folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KYK Borçlarının Yapılandırılması Hakkında Soru

KYK Borçlarının Yapılandırılması Hakkında Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    erngnctrk bunu yazdı
    hocam benim bildiğim 3000 faizi var bunun %50 sini kesecekler 1500.

18 taksit ise (8500+1500)*1,15=11500 yani aynı paraya geliyor. 

bu yapılandırmada peşin ödersen fayda edersin yoksa bi farkı olmuyor. sadece taksitlendirmiş oluyorsun.

vergi dairesindeki elemanların ekranınada düşmüyor hesaplama sadece yapılandırdıktan sonra görebiliyorlar.

önceki yapılandırmada gittim yarısını peşin istediler. param olsa o zaman ödeyecektim.

aynı olsa da en azından taksit imkanı var. ödicem mecburen.

başvuruda da söylemiyolar mk şu kadar ödicen diye.nasıl saçma bi işse.

yapcak bişey yok :S 

bu arada 840tl trafik cezası var. 2009dan. 3 ay sonra da 1640 faiz işlemişler. ve silmicez diyolar.

vergi dairesini aradım silinebilir 840 kalır falan filan dedi.

bi vergi müfettişi var tanıdık ona sordum 5yılı grçmiş komple silinmesi lazım dedi. onu bari silerler inş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

Benim ödemelerimde ziraat bankasından bu şekilde. Kalanı direk yatırsam  bir avantajı olur mu ? Teşekkürler

Türk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

benim 13k borç var daha bu ay başladı geçen ayın 31 i son günümüydü tek seferde ödeseydim ne olacaktı süreyi uzattılarmı kaçırdığım birşey var mı :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

benim 13k borç var daha bu ay başladı geçen ayın 31 i son günümüydü tek seferde ödeseydim ne olacaktı süreyi uzattılarmı kaçırdığım birşey var mı :/

önceki mesajımda yazdım ayrıntılı. 25 kasım'a uzatıldı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

30 haziran ya da 30 ağustos ve öncesi olan, ödemesi tahakkuk etmiş olan borçları kapsıyor hocam. senin ödeme bu tarihten sonraysa olmuyor.

25 kasıma kadar uzatıldı başvuru

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

30 haziran ya da 30 ağustos ve öncesi olan, ödemesi tahakkuk etmiş olan borçları kapsıyor hocam. senin ödeme bu tarihten sonraysa olmuyor.

25 kasıma kadar uzatıldı başvuru

benim ilk ödeme daha bu ekimde başladı.. peki ben tek seferde ödesem bana ne indirim yapacaklar..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek

Ben 9500 ü 6700 olarak ödedim peşin olarak

Hesaplama çok basit borcun başladığı vade tarihi ile bitiş tarihi arasındaki ufe yi hesaplayıp anaparayla tpluyorsun.

6100 anapara idi 3400 faiz

Hâla çömez.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    erngnctrk bunu yazdı
    hocam benim bildiğim 3000 faizi var bunun %50 sini kesecekler 1500.

18 taksit ise (8500+1500)*1,15=11500 yani aynı paraya geliyor. 

bu yapılandırmada peşin ödersen fayda edersin yoksa bi farkı olmuyor. sadece taksitlendirmiş oluyorsun.

vergi dairesindeki elemanların ekranınada düşmüyor hesaplama sadece yapılandırdıktan sonra görebiliyorlar.

önceki yapılandırmada gittim yarısını peşin istediler. param olsa o zaman ödeyecektim.

aynı olsa da en azından taksit imkanı var. ödicem mecburen.

başvuruda da söylemiyolar mk şu kadar ödicen diye.nasıl saçma bi işse.

yapcak bişey yok :S 

bu arada 840tl trafik cezası var. 2009dan. 3 ay sonra da 1640 faiz işlemişler. ve silmicez diyolar.

vergi dairesini aradım silinebilir 840 kalır falan filan dedi.

bi vergi müfettişi var tanıdık ona sordum 5yılı grçmiş komple silinmesi lazım dedi. onu bari silerler inş

Yeni kanuna göre 5 yıl içinde devlet tahsil edemediği vergi borclarindan vazgeçiyor Yani siliyor.

Ama Bu beş yıl içinde vergi dairesi herhangi Bir banka hesabinizda 1 lira bile yakalarsa Bu beş yıllık zaman asimini bozuyor ve siz Bu borcu ödemek zorunda kalıyorsunuz.Yani burdaki puf noktası Bu 5 yılı doldurana kadar banka hesaplariniza Tek kuruş bile atmamaniz gerekiyor.

Hâla çömez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neminomin
    neminomin's avatar
    Dişi

hiç borcum olmamasına rağmen vergi dairesine yönlendirmişler benimkini, düzenli ödüyordum, açtım sordum yeditepe vergi dairesini mıy mıy herkesinki yönlendirildi hanfendiii falan gibi bi açıklama geldi, şimdi madem vergi dairesine yönlendirildi kalanını toptan indirimli ödemek istiyorum olursa. İlk ödemede bana böyle bi seçenek sunmadılar, hatta ödemeye başlamam gerektiğini tamamen tesadüfen kendim sorgularken öğrendim başkalarına eve kağıt gelmiş diye duydum falan , okulu bitirdikten hemen 2 ay sonra başladı ödemelerim. bundan sonra toptan indirimli ödeyebiliyor muyum bilgisi olan var mı kafayı yedirticekbu devlet bana

Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek
    neminomin bunu yazdı

hiç borcum olmamasına rağmen vergi dairesine yönlendirmişler benimkini, düzenli ödüyordum, açtım sordum yeditepe vergi dairesini mıy mıy herkesinki yönlendirildi hanfendiii falan gibi bi açıklama geldi, şimdi madem vergi dairesine yönlendirildi kalanını toptan indirimli ödemek istiyorum olursa. İlk ödemede bana böyle bi seçenek sunmadılar, hatta ödemeye başlamam gerektiğini tamamen tesadüfen kendim sorgularken öğrendim başkalarına eve kağıt gelmiş diye duydum falan , okulu bitirdikten hemen 2 ay sonra başladı ödemelerim. bundan sonra toptan indirimli ödeyebiliyor muyum bilgisi olan var mı kafayı yedirticekbu devlet bana

Vadesi Ne zman başlamış Yani İlk taksidinin odme tarihi Ne ?

Okulu bitirdikten İki Ay Sonra başlamaz ödemesi okulu mu uzattın ?

Hâla çömez.
Toplam Hit: 3606 Toplam Mesaj: 24
kredi kyk