KYK Bursu İçin Noterden Alınan Belge Hakkında Bilgisi Olan Varmı?
-
Arkadaşlar , KYK dan burs kazandım ve noterden belge alıp KYK müdürlüğüne götürmem gerekiyor . Kafamın karıştığı nokta şu : ben Manisada okuyorum ve İzmirde oturuyorum... Bugün birkaç kişinin söylediğine göre bu belgeyi ( işlemin geçerli olması için ) Manisadaki bir noterden alıp yine Manisadaki bir kyk müdürlüğüne vermem gerekiyormuş... İzmirden olmuyormuş diyorlar ... Acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? Burs ile ilgili işlemleri illaki okuduğum ilin noteri ve KYK müdürlüğü ile mi halletmeliyim? ( sormak için kyk yı aradım ama açan yoq )
-
Bildiğim kadarıyla istediğin Noter den belgeyi alabilirsin ancak Manisadaki KYK ya vermen gerekir..
-
hazır konu açılmışken ben uzattım okulu,tekrar başvursam öğrenim verirlermi ?
-
8 yıl önce almıştım hiç unutmam :)
eskişehirde karlı bir gündü..ey gidi eyyyyyyyyyyyy..
-
farkedeceğini sanmıyorum.
bugün istanbul'daki müdürlüklerden birine gittim, adam hepsini toplayıp ankara'ya postaladıklarını söyledi.
yani eninde sonunda aynı yerde işleniyor hepsi.
-
masumsunsen bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok hocam. okulun normal süresi dahilinde veriliyor.
-
çok da için rahat etmezse ankaraya kyk genel müdürlüğüne posta ile gönder öyle yazıyodu sitesinde
-
masumsunsen bunu yazdı:
-----------------------------ben de uzattım okulu kyk genel müdürlüğe mail attım uzabilir miyim diye olmaz dediler
-
masumsunsen bunu yazdı:
-----------------------------hatta cevap şöyleydi:
"Yönetmeliklerimiz gereğince burs veya kredi ödeme süresi normal öğrenim süresi ile sınırlıdır. Bu sebeple, ek süre öğreniminiz döneminde tarfınıza kredi ödenmesi mümkün değildir." -
Bende bugün gittim notere sistem arızalıymış hiç şaşırmadım döndüm geri :/
kyk nin sitesinin bokluğu tabi yine; http://www.kyk.gov.tr/SNT_2009_NOTER/noterGiris.jsp buradan giriyor noterlerde :S
-
Farketmez. trabzonda okuyorum. arkadas kendi burs belgelerini konyadan teslim etti. sadece zamanında teslim et yeter. o ilin kyk müdürlüğüne götür belgelerini.