folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kyk Dan Kredi Çıktı Ama Yaşım 17 :) :S ????

Kyk Dan Kredi Çıktı Ama Yaşım 17 :) :S ????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sorun şu ki gaza geldim17 yaşında olmama rağmen şimdi üniversitedeyim sorun şu ki aq kyk kredisi çıktı cuma son gün ee yaşım ufak dıye tek başıma imza hakkım yok aılemde bana 30 saat mesafede diye onlarda imza atamıyor napmam gerekıyo bana bı dılekce cekseler yeterlı mı sağ olsun a.ına koduğum öğrenci işleri bi boktan anlamadığı için buraya yazmak zorunda kaldım

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    baban imzayi cakip notere onaylatip yollayacak, baska cozumu yok gibi ben de oyle yapmistim. 30 saat mesafe diorsun o zaman cumaya eline gecmesi zor gibi, sen en iyisi babana soyle otobuse versin o zamn garanti olur 2 gun icinde elinde olmasi. hem de ucuz olur hatta beles.

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ooo nasıl yanı kagıt bende bunu alıp vercem yola 30 saate gıdecek 30 saate gelecek ee cumaya yetısmez kı bu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

baban yapcak hacı benimkide öyle olmuştu seneti o imzalıcak noter onayı felan halledecek kargo şirketiyle yollayacak

1 güne gelecek bu kadar basit hiç sıkma canını cuma gününe kadar ohooo ama acele et ginede

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    ewka4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ooo nasıl yanı kagıt bende bunu alıp vercem yola 30 saate gıdecek 30 saate gelecek ee cumaya yetısmez kı bu?
    -----------------------------
    hiç bilmem bu işleri ama fax olmazmı hoca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    kardeş bende de aynı sorun olmustu.hemen babamı aradım ertesi gün veklaetnameyi imzalayıp yolladı.ve bunu ben carsamba günü yapmıstım.sen hayli hayli yetiştirirsin.kargoya biras para ver ucakla götürsünler o zaman daha hızlı el degiştirir.cumaya rahat halledersin kafanı yorma

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    illaki babanın olmasına gerek yok kefil olacak birisini bulursan yine olur :) tabi bulabilirsen

Orman Mühendisi //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

babanın yerine imza at :) babama gönderdim o attı dersin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    amk at babanın yerine imza kim çakacak..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    olm babanın yerine imza atsana a.q, ha yok sallama bi imza olmasın diyosan bana söle imzasını atıp sana fax çeksin sende otur 4-5 saat çalış sonra at aynısını :) olm o krediyi kaçırırsan sikerim snei.. sneeye gelince para sıkıntımız olmamalı :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    BABANIN yerine imza atamazsin noterin onunde atmasi gerek imzayi yemiyor ben denemistim. :D

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 12