Kyk Kredi Geri Odemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar 2013 yılında kredi almaya basladim on lisans olarak kredim 2015 ekimde kesildi ama mezun olmadım kredi odemem nasil başlıyor okuldan mezun olup calismaya baslayincami ödüyorum ?

Odeme nasil oluyor taksitlimi oluyor aydinlatirsaniz sevinirim

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

okul bittikten 2 sene sonra baslıyor okulun uzamansı etkilemiyor, beni etkilememişti.

edit. taksitli oluyor. 200 230 mu öle bişey oluyor ilk başta faizsiz ödersen ben 270 ödüyorum şimdi :D

sana kağıt gelmedi mi bana taksitleri gösteren bi kağıt gelmişti eve kyk dan. orda ne aldığın ne kadar taksit hepsi yazıyordu.

FOXXLY tarafından 30/Oca/16 12:06 tarihinde düzenlenmiştir

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iKlotho
    iKlotho's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

okul bittikten 2 sene sonra baslıyor okulun uzamansı etkilemiyor, beni etkilememişti.

edit. taksitli oluyor. 200 230 mu öle bişey oluyor ilk başta faizsiz ödersen ben 270 ödüyorum şimdi :D

sana kağıt gelmedi mi bana taksitleri gösteren bi kağıt gelmişti eve kyk dan. orda ne aldığın ne kadar taksit hepsi yazıyordu.

Peki okul bitmeden kendimiz krediyi iptal etsek yine okul bittikten 2 sene sonra mı başlıyor ödemeler ?

Too weird to live, too rare to die.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

Yok hocam kagit gelmedi bi ara e devlette yaziyordu ama girdim yazmıyor şimdi 

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Hocam şuradan geri ödeme başlangıç tarihini öğrenebilrsin

https://www.kyk.gov.tr/web/YENI_GRODEME/geriOdemeParametreGiris.do

d3lete tarafından 30/Oca/16 12:44 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Geciken odemeyi ne zaman takibe dusuruyolar bilen var mi basina gelen filan ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

2014 10 ekimde başlatmışlar benim ödemeyi lakin sadece mail adresimden gördüm herhangi bir kağıt falan gelmedi. Ayrıca o dönemde asker idim bu yüzden daha bir taksidini bile ödemedim. Ayda bir vergi dairesinde çalışan arkadaşa sordurturum geldimi size dosya diye, daha ortada birşey yok. Onca kulübün şirketlerin vergi borçları falan filan siliniyorda şu bizim kredi borçlarıda silinse ne güzel olacak...

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    d3lete bunu yazdı

Hocam şuradan geri ödeme başlangıç tarihini öğrenebilrsin

https://www.kyk.gov.tr/web/YENI_GRODEME/geriOdemeParametreGiris.do

Hesaplama islemindeymis daha benimki hocam ama ben onlisans olarak aldim orda lisans yazıyor neden olabilir 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Aklima takilan bir soru:

Simdi kredi ile ilgili sayfayi okudugumda beyaz esya endeksi, istatistik kurumu gibi bir seyler soyluyor. Aldiginiz krediye gore odediginiz faiz ne kadar? Arada haberlerde devlet faizleri sildi gibi duyumlar aldigim icin bu konu merakimi uyandirdi.

Not: Y.lisans'ta ~17.000'lik kredi cikmis, iki yilda bu parayi verecekler, yani ayda 700 lira gibi bir para gelecek. Calistigim icin paraya da ihtiyacim yok ama faiz yok veya cok cok dusukse aldigim bu parayi doviz yapar geri odeme zamaninda bozdurur artan para bana kâr kalir diye duz bir dusuncem var.

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazd

hocam  mesajı editle bence tc anne baba adı gibi bilgilerin çıkıyor
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

öğrenciliğimde aylık 140-160-180-200 şeklinde öğrenim kredisi aldım

8k+2k ceza ödemem gereken var

mk suriyelilerine 1200 lira burs verince sikeyim öğreniminide kredinide diyorum

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 2169 Toplam Mesaj: 12
kyk kredi