Kyk Kredi Yapılandırma
-
muaythaist bunu yazdı
daha önceden yapılandırılmasına rağmen ödemeleri yapılmamış kyk borcu tekrar yapılandırılabilir mi?
kalıcı olarak yurtdışına yerleşmiş bir arkadaşım devlette hakkımız kalmasın diyor (:
Hocam ödeyeceği miktara %25 indirim yapabilirim.
-
break bunu yazdıPanxeR bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
daha önceden yapılandırılmasına rağmen ödemeleri yapılmamış kyk borcu tekrar yapılandırılabilir mi?
kalıcı olarak yurtdışına yerleşmiş bir arkadaşım devlette hakkımız kalmasın diyor (:
yapılandırılabilir
Evet 2 defa yapılandırdım bozuldu şimdi tekrar başvurdım
Arkadaşlar nasıl bulamıyorsunuz anlamıyorum
Google
Gib
İnteraktif vergi dairesi giriş
Buraya tc ve şifre ile gireceksiniz
İlk giriş ekranında şuanki yukarıda ilk paylaştığım fotoda bulunan faizi ile birlikte mevcut borcu göreceksiniz.
Soldaki menüden başvuru kısmında yapılandırmayı seçince ise
Mevcut borcunuzun vergi dairesi bazında ki ham yani faizsiz halini sağda da üstüne binmiş faizi göreceksiniz
Soldaki kutuyu işaretleyip taksitlendirme başvurusunu yapacaksınız.
Bukadar
Soldaki menüden başvuru kısmında yapılandırmayı seçince ise??
Bu kısımı göremedim, SS atar mısın hocam?

-
benim sonuçlandı bugün. 8900 olan borç 4120 peşin 4950 taksitli hale geldi :)
-
15 gündür yapılandırma işlemi devam etmektedir yazıyor.
-
JuMaN bunu yazdı
15 gündür yapılandırma işlemi devam etmektedir yazıyor.
ara hocam ilgili vergi dairesini. ben baktım hareket yok. aradım noldu falan diye. yoğunuz şöyle böyle dedi. ertesi günü yapmışlar. bilmiyorum aramanın mı etkisi oldu :D
-
Yapılandırırsak direkt ödemek zorunda mıyız?
-
ayd bunu yazdı
Yapılandırırsak direkt ödemek zorunda mıyız?
Artı olarak, yapılandırmadan sonra ödemememiz durumunda herhangi bir ceza, ek faiz vs. gibi durumalar var mı ? Veya eski faizden borç olduğu gibi devam mı eder?
-
16 bin ödedim öde öde bitmiyordu. Aldığıma pişman oldum. geçmiş olsun.
-
beyler evlenmeden once eşinizin borcunu sorgulayin babasi ödesin sonra evlenin, yoksa yapilandirma pesinde kosarsiniz benim gibi 😭🤣
-
''Vazgeçilen Alacak Tutarı'' Diye Bölüm Açmışlar.. Reis, Bize ''Ne Kadar Kıyak Yaptım Görün Fakir Köpekler'' Demiş..