KYK Ya Giriş Yapamıyorum Acil
-
müridler bugün kyk yurt-burs başvurusunun son günü.benim önemli bir düzeltme lazım ama giremiyorum.başvuru sayfasına giriyorum bilgilerimi yazıp girmeye çalışıyorum.olmuyor,güvenlik kodunu kabul etmiyor.daha öncede böyle uğraştırmıştı ama girebilmiştim.
http://www.kyk.gov.tr/web/OSYM_Bsv_2012/basvuruGirisParametre.do
burdan giriş yapmam lazım ama güvenlik kodu yanlış diyor.bugün son yardım lütfen
-
ayın 26sı son değil miydi ?
-
hocam ben ilk gun denedigimdede ayni hatayi veriyordu cok yuklenmeden sanirsam
bide harfleri buyuk yaz hep
-
hocam 26sı sondu bildiğim düzeltmeyse dilekçeyle yapıcan artık
-
hocam ben şuan girebiliyorum eğer sen hala giremiyorsan bilgilerinle düzeltmek istediğin şeyi pm den yolla halledyim
-
mesela bana katkı kredisi falan çıktı diyelim aylık 260 lira mi ne veriyolar ya o
kyk açıklandıktan sonra almıcam desem olur mu ?
-
hocalar baba adını soyadsız yazıyoruz değil mi?bir de güvenlik kodunda harfler arası boşluk koyuyoruz?
bu gece yarısına kadar son.26 sından 28 şne uzatıldı
-
güvenlik kodunu tam olarak nasıl yazacaz?arada birer boşluk büyük harf filan ?
bir mürid tam olarak söyleyebilirse çok mutlu olacam,güvenlik kodu yanlış diyor bana
-
cem-engine bunu yazdı
hocalar baba adını soyadsız yazıyoruz değil mi?bir de güvenlik kodunda harfler arası boşluk koyuyoruz?
bu gece yarısına kadar son.26 sından 28 şne uzatıldı
hocam bak tcnonu yazıyorsun sonra babaadını sonra güvenlik kodu hepsi büyük olucak ondan sonra yenibir sekme açıyor karşına gene bu bilgileri dolduracağın yer geliyor işte ozman o sekmeyi kapatıyon ve eski sekmenin değişip girmek istediğin sayfaya dönüştüğünü görüp mutlu oluyorsun eğer dahada yapamazsan bana ver bilgilerini ben yaparım bana neden güveneceğine gelince ben bizzat kendim bir sebebim
-
cem-engine bunu yazdı
bir mürid tam olarak söyleyebilirse çok mutlu olacam,güvenlik kodu yanlış diyor bana
yanlış demiyor yeni sekme açıyor sen bi önceki sekmeye gir :D
-
cem-engine bunu yazdı
Büyük küçük harf uyumu yok,bitişik yazacaksın ve baba adını büyük yazmayı unutma.
baba3232 tarafından 28/Ağu/12 16:21 tarihinde düzenlenmiştir