Labtop Ta Tuslar Sapitti!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

Arkadaslar Asus Model laptobuma cilek suyu dokkmeyi basardim ama kurtaramadim teknik servise gitti ama teknik servis klavyeyi duzeltememis k ya basinca k* d ye basinca enter goruyor j ye basinca jn yaziyor c harfinide gormuyor harici klavye kullanmak zorunda kaliyorum. hani alali 2 ay olmustu bir ayi serviste gecirdi... teknik servisin beceremedigi yada benim deneyebilecegim önerileriniz varmi??? bu arada laptop klavyesi almanca...

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

beceremiyorsa yenisini vermek zorunda değillermi ki?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

KuRTuL bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar Asus Model laptobuma cilek suyu dokkmeyi basardim ama kurtaramadim teknik servise gitti ama teknik servis klavyeyi duzeltememis k ya basinca k* d ye basinca enter goruyor j ye basinca jn yaziyor c harfinide gormuyor harici klavye kullanmak zorunda kaliyorum. hani alali 2 ay olmustu bir ayi serviste gecirdi... teknik servisin beceremedigi yada benim deneyebilecegim önerileriniz varmi??? bu arada laptop klavyesi almanca...

2 ay olmuş 40 iş günü eder yenisini vermek zorundalar 30 gün sonunda olmamışsa. Teknik servisten gelince raporda ne yazıyor? ne yapmışlar. Şikayet et yenisini vermek zorundalar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

Arkadaslar kullanim hatasi... yenisini vermek zorunda degiller adamlar anliyorlar tabikide buram buram bilglsayarin derinliklerinden geln cilek kokusunu ve yapisan tuslari....

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

onlar halledemedi diye bişey olmaz her halukarda halletmek zorundalar ister ücretsiz ister parasıyla buna mecburlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşım zaten klavyeye sıvı döküldüyse garanti dışı kalır.

En güzeli yeni klavye alman..

http://www.notebookuzman.com/notebook-klavye/asus/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

arkadaslar sorun garanti disi ici suresi degil... sorun belli, cozebilcek bir program yada hali hazirda var olan bir yontem varmi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

Hoca tuşlardan sanada bulaşmış bişiler nedir o ünlemler öyle :O

darker than black...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Yenisini vermek zorunda değiller. Üstüne sıvı dökmüşsün. Bir laptop klavyesi 15-20$. Alman gerekecek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Fdumanli bunu yazdı:

Yenisini vermek zorunda değiller. Üstüne sıvı dökmüşsün. Bir laptop klavyesi 15-20$. Alman gerekecek.

15 - 20 dolara laptop klavyesi nerde var bana göstersene

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Fdumanli bunu yazdı:

15 - 20 dolara laptop klavyesi nerde var bana göstersene

hocam pardon ben karıştırdım. bilgisayar işiyle uğraşıyoruz toptancılardan alıyoruz o fiyata..

Toplam Hit: 2371 Toplam Mesaj: 12