Labtop Ta Tuslar Sapitti!!!
-
Arkadaslar Asus Model laptobuma cilek suyu dokkmeyi basardim ama kurtaramadim teknik servise gitti ama teknik servis klavyeyi duzeltememis k ya basinca k* d ye basinca enter goruyor j ye basinca jn yaziyor c harfinide gormuyor harici klavye kullanmak zorunda kaliyorum. hani alali 2 ay olmustu bir ayi serviste gecirdi... teknik servisin beceremedigi yada benim deneyebilecegim önerileriniz varmi??? bu arada laptop klavyesi almanca...
-
beceremiyorsa yenisini vermek zorunda değillermi ki?
-
KuRTuL bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar Asus Model laptobuma cilek suyu dokkmeyi basardim ama kurtaramadim teknik servise gitti ama teknik servis klavyeyi duzeltememis k ya basinca k* d ye basinca enter goruyor j ye basinca jn yaziyor c harfinide gormuyor harici klavye kullanmak zorunda kaliyorum. hani alali 2 ay olmustu bir ayi serviste gecirdi... teknik servisin beceremedigi yada benim deneyebilecegim önerileriniz varmi??? bu arada laptop klavyesi almanca...
-----------------------------2 ay olmuş 40 iş günü eder yenisini vermek zorundalar 30 gün sonunda olmamışsa. Teknik servisten gelince raporda ne yazıyor? ne yapmışlar. Şikayet et yenisini vermek zorundalar
-
Arkadaslar kullanim hatasi... yenisini vermek zorunda degiller adamlar anliyorlar tabikide buram buram bilglsayarin derinliklerinden geln cilek kokusunu ve yapisan tuslari....
-
onlar halledemedi diye bişey olmaz her halukarda halletmek zorundalar ister ücretsiz ister parasıyla buna mecburlar
-
Arkadaşım zaten klavyeye sıvı döküldüyse garanti dışı kalır.
En güzeli yeni klavye alman..
-
arkadaslar sorun garanti disi ici suresi degil... sorun belli, cozebilcek bir program yada hali hazirda var olan bir yontem varmi?
-
Hoca tuşlardan sanada bulaşmış bişiler nedir o ünlemler öyle :O
-
Yenisini vermek zorunda değiller. Üstüne sıvı dökmüşsün. Bir laptop klavyesi 15-20$. Alman gerekecek.
-
Fdumanli bunu yazdı:
Yenisini vermek zorunda değiller. Üstüne sıvı dökmüşsün. Bir laptop klavyesi 15-20$. Alman gerekecek.
-----------------------------15 - 20 dolara laptop klavyesi nerde var bana göstersene
-
swordfish bunu yazdı:
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------15 - 20 dolara laptop klavyesi nerde var bana göstersene
-----------------------------hocam pardon ben karıştırdım. bilgisayar işiyle uğraşıyoruz toptancılardan alıyoruz o fiyata..