Lacoste Ayakkabı Kazanmak Kim İster ?
-
ula ayakkabı geldikten sonra para mara istemez değil mi doğrarım haa...
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
TheWorm bunu yazdı:
istemez :F apaçi ayakkabısı amk
-----------------------------250 liradan başlıyo lacoste ayakkabılar.apaçiler ya sandıgımdanda zengin ya da giyimde paraya acımıyolar :D
----------------------------- -
hiç rahat ayakkabı değiller
-
sallamasyon her 50. kişiye veriliyormuş peki kim görüyor hiç kimse.. gönderirler 2,3 kişiye tabi gönderecek olurlarsa. zaten sitenin altına bakarsanız amaçları kimlik toplamak ( kimlik dediğim ad soyad adres tel) bu da hediyesi sanki kimliğimizi vermek için can atıyormuşuzda onlar zorla hediye edeceklermiş gibi bir görüntü oluşmuş.
-

-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
irem25 bunu yazdı:
ins ihtiyaci olan birisi kazanir .
-----------------------------Bildiğin lacoste 50-60 tl'ye satıyorlar,
30 trilyonluk milli piyango çekilişi değilya :)
-----------------------------Öğrenci için 50-60 tl büyük para hocam, öyle deme.
-
Adamlar nerden kazanıcaklarını biliyolar her 50. kişiye 100 TL ayakkabıyı verseler ki vermezler =))
ortada noter yok bişey yok kim kanıtlayacak.. Aktif olan tahribat üyelerinin çoğu kayıt olmuştur. Olasılık olarak1 kişide olsa kazanması gerekiyor bakalım ne olucak =))Ellerine çok güzel datalar geçiyor.. İsim Soyisim Telefon, Mail ve Adres bilgileri....
1 milyon kişi doğru bilgileri girse ki girer.. bu bilgileri holding kendi şirketleri için kullandığı gibi pazarlamasınıda yaparak çok güzel rant elde elmiş olur.
-
doldurduk bakalım :)
-
Ben yanlış isim doğru adres verilerek (Çicek Apt NO:1,2,3,4,... gibi ) spam yapılabileceği kanısına vardım :)
Hatta yapmışlardır...
Zaten katılım ve ödüller sınırlı...
-
lacoste nin ayakkabıları da mı varmış :D bilmiyordum valla.. :)