folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ladin"Den Cihat Çağrısı Ve Lübnan İsraili Vurdu!!!



Ladin"Den Cihat Çağrısı Ve Lübnan İsraili Vurdu!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    Ladin'den İsrail'e karşı cihat çağrısı


    El Kaide elebaşı Usame bin Ladin'in 970'in üzerinde Filistinlinin hayatını kaybettiği Gazze için İsrail'e karşı cihat çağrısı yaptığı bildirildi.

     
     

    El Kaide elebaşı Usame bin Ladin'in 970'in üzerinde Filistinlinin hayatını kaybettiği Gazze için İsrail'e karşı cihat çağrısı yaptığı bildirildi.
    Reuters ajansının haberine göre, İslami bir siteden Ladin'in konuyla ilgili ses kaydı yayınlandı. Kaydın hicri takvime göre bu ay içerisinde yapıldığı belirtildi. Ses kaydının orijinal olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

    "Gazze'ye Yönelik Şiddetin Son Bulması İçin Cihat Çağrısı" adlı ses kaydından Ladin, "Amerika, önümüzdeki yıllarla bizimle savaşı sürdürebilir mi? Raporlar ve kanıtlar, bunun tersini söylüyor." dedi.

    CİHAN

     

     

    İsrail, Lübnan topraklarından füzeyle vuruldu

    İsrail savaş uçakları havalandı! İsrail, güneyindeki Gazze Şeridi'ndeki operasyonunu sürdürürken kuzey sınırında da 4 patlama oldu. Görgü tanıklarına göre, sınır bölgelerinde başta Nahariya kenti yakınlarına olmak üzere 4 Katyuşa

    Image

    roketi atıldı.

    Ordu radyosunun verdiği habere göre, Nahariya'daki görgü tanıkları, patlamaların atılan Katyuşalardan kaynaklandığını söyledi. Katyuşa'nın birinin Nahariya'da "Yaşlılar Yurdu'nun yakınına düştüğü kaydediliyor.

    İsrail tarafından ise Katyuşa atıldığına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

    Katyuşa roketlerinin Güney Lübnan'daki Filistinliler tarafından veya Hizbullah militanlarınca atılmış olabileceği belirtiliyor.

    LÜBNANLI KAYNAKLAR: "3 İLA 5 ROKET FIRLATILDI"

    Lübnanlı güvenlik kaynakları, Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine roket atıldığını doğruladı.

    Reuters ajansının haberine göre, kaynaklar, "Lübnan'ın güneyinden İsrail'in kuzeyine 3 ila 5 civarında roket fırlatıldığını" kaydetti.

    İsrail polisi, bu sabah Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine en az 3 füze atıldığını ve ilk bilgilere birkaç kişinin yaralandığı bildirdi.

    Polis sözcüsü, roketlerin Lübnan'ın güney sınırından İsrail'in 8 kilometre içerisine düştüğünü söyledi.

    İsrailli savunma yetkilileri, ordunun, Gazze'deki çatışmaların yoğunlaşmasının ardından Lübnan'daki Hizbullah'ın roket saldırısı düzenleme olasılığına karşı alarmda olduğunu belirtti.

    İsrailli görgü tanıkları da, sınır bölgelerinde başta Nahariye kenti yakınlarına olmak üzere 4 Katyuşa roketi atıldığını aktarmıştı.Katyuşalardan birinin Nahariye'deki "Yaşlılar Yurdu'nun yakınına düştüğü ifade edilmişti.

    Roket saldırısını Lübnan'ın güneyindeki Filistinlilerin mi yoksa Hizbullah'ın mı düzenlediği henüz bilinmiyor. İsrail, 2006'da Lübnan'daki Hizbullah ile de çatışmaya girmişti.

    ''İSRAİL'DEN DE LÜBNAN SINIRINA DOĞRU TOPÇU ATEŞİ AÇILDI''

    İsrail ordu radyosu, kuzeye yapılan roket saldırılarından sonra İsrail'in de Lübnan tarafına top atışı yaptığını duyurdu.

    Radyo, Lübnan kaynaklarına dayanarak 5 top atışı yapıldığını bildirdi. Radyo, "Celile'nin batısına atılan roketlere İsrail ordusunun karşılık verdiğini" duyurdu.

    İsrail ordu radyosu, ayrıca İsrail, savaş uçaklarının da kuzeye yöneldiklerini ve bölge üzerinde uçuş yaptıklarını açıkladı.

    Ordu radyosuna konuşan yorumcular da, kuzey bölgesine yapılan roket saldırılarını değerlendirirken roketleri atanların Hizbullah'ın onayını almış küçük bir Filistinli grup olabileceğini, İslami Cihad militanlarının bu roketleri atabileceğini söyledi.

    "ROKET ATIŞININ KAYNAĞINA NOKTA VURUŞU YAPILDI"

    İsrail, bu sabah kuzeyine roket saldırısında bulunulan Lübnan'daki bölgeye düzenlediği top ateşinde nokta atışı yaptığını açıkladı.

    İsrail ordu sözcüsü, "Roket ateşi kaynağına nokta vuruşuyla cevap verildiğini" söyledi.

    Bu arada Lübnan'daki Hizbullah'a ait El Manar televizyonu ile Lübnan televizyonu da, İsrail tarafından fırlatılan 5 havan topunun Lübnan içinde sınırın yakınına düştüğünü açıkladı. Olayda yaralanan olmadığı belirtildi.

    Öte yandan Lübnan'daki Hamas sözcüsü Rıfat Morra ise, Lübnan'dan İsrail'e füze atılmasından sorumlu olmadıklarını söyledi. Morra, roket saldırısından kimin sorumlu olduğunu bilmediklerini kaydetti.

    Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine bu sabah 3 ila 5 Katyuşa roketi fırlatılmış, roket saldırısında 2 kişi hafif yaralanmıştı.

    İsrail ordu radyosu, savaş uçaklarının da kuzeye yöneldiğini ve bölge üzerinde uçuş yaptığını açıklamıştı.

    Ordu radyosuna konuşan yorumcular da kuzey bölgesine yapılan roket saldırılarını değerlendirirken, roketleri atanların Hizbullah'ın onayını almış küçük bir Filistinli grup olabileceğini, İslami Cihad militanlarının bu roketleri atabileceğini söylemişti.

     

    AA

     

     

    tmm ' da anlamadıgım bu ladin kim oluyorda cihad cağrısında bulunuyor :) 


    Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    helal olsun ! cihat çağrısı yapan adam ne idiğü belirsiz olsada, füze atanlara helal olsun...

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek
    konuyu 1 kez üste alam :)

    Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2007
    Erkek
    bende bi mısır patlatıyım bari.

    screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2008
    Erkek

    ladin sen bizim herşeyimizsin :P

    ladin bizi dıscoya götür :)

     


    'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek
    İçimden bi ses işler çok kötüye gidio dior. Diğer ülkelerde boş durmaz heralde :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2008
    Erkek
    saçma ladin : )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2008
    Erkek
    Çakma Ladindir o dikkate almayın bu herifin çakmasıyla dolu piyasa...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2008
    Erkek
    Ladin bu işi bence kökden kazıyacak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    yalan haber.. Ladin boyle bisey yapmaz. Ladin simge..

    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------
    yalan haber.. Ladin boyle bisey yapmaz. Ladin simge..
    -----------------------------

    kanıt ? 


    Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 4592 Toplam Mesaj: 32