Lakayt Turkcell Müşteri Hizmetleri
-
varya gecenin bir vakti sinir vurdu. kampuscelliyim.. 15 dk 2 kontor.. bu aralar bulunduğum yerde kapalı alanlarda telefonlarda çekmiyor.. bu akşamda arkadaşla konuşcaktım. aradım 3 dk sonra şebeke gitti.. zarar 12 dk. sonra aradım.. 7 dk sonra şebeke gitti. zarar 8 dk. sonra aradım 32.dk da gitti.. 13 dk da ordan.. yarım saatim boşa gitti.. pf.. kontor 5 milyon olsa umrumda olmaz.. sonra müşteri temsilcisyle konuşuyorum.. pat bi daha gitti.. tekrar aradım.. bu sefer bi kız çıktı.. anlatıyorum derdimi neyse. arkada muhabbet kahkaha ohh.. amk.. bide konuşmalar var.. sanırsın party var.. gülmeler falan.. bide ordan birisi demesinmi.. 'ay manyak' falan diye.. :| dedimki kıza ya şuan sinirliyim arkadaki konuşmalarda rahatsız ediyor. o da dediki şuan başkalarıyla konuştukları için o sesler geliyor size.. bende dedim.. tabiri caizse günlük kullanılan kelimeler değil falan diye.. nede olsa konuşmada kayıt altında.. tekrar dinleyip bakabilirsiniz. dedim.. dedim ama.. neyse.. sinirimi buraya yazarak azaltabildim..
tamam şuan şikayetlirnizi dinliyoooruumm. kayıt altına alınoyyoouur. bu ne laa.. oyy oyy.. neyse..
-
hacı o konuşmalarınız kaydediliyor diyo ya işte o kayıtlar senin için değil onlar için tutuluyor! sen haklıysan öle bir kayıt yok ama kendi haklıysa o kaydı heryerde acar! bu işler böyle maalesef türkiyedeki birçok müşteri hizmetleri bu şekilde... turkcellde şebeke gitmesi pek yaşanmaz aslında :S 6 yıldır turkcell kullanıyorum hat kesildiğini hatırlamıyorum (kontorum bitmediyse :D)
-
Hacım bu saatte yöneticileri yok. Kendi aralarında birisini sorumlu seçtiriyor takım liderleri sabaha kadar muhabbet vs. Yarın arıyorsun, direk ben takım lideri istiyorum diyorsun. O ben yardımcı olayım diyecek, hayır takım lideri istiyorum die diretiyorsun. Takım lideri gelince ağzına geleni söyle, diğer müşteri hizmetlerindekiler gibi konusamaz, daha çok çözüm odaklı yaklaşacaktır. Dün akşam alemmi vardı vs diye sor. O ilgilenecektir. Birde bunun hakkında bana dönüş yapın, bu kadar lakaytlik olmazmı felan de. O gidern kontorlerimi istiyorum de, sana kontor verirler. Her çalışanın aylık 500 kontor verme hakkı felan var :D
Ama önce şikayet etme du belki benim kuzendir :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hacı o konuşmalarınız kaydediliyor diyo ya işte o kayıtlar senin için değil onlar için tutuluyor! sen haklıysan öle bir kayıt yok ama kendi haklıysa o kaydı heryerde acar! bu işler böyle maalesef türkiyedeki birçok müşteri hizmetleri bu şekilde... turkcellde şebeke gitmesi pek yaşanmaz aslında :S 6 yıldır turkcell kullanıyorum hat kesildiğini hatırlamıyorum (kontorum bitmediyse :D)
-----------------------------yaklaşık bir aydır çekiyoruz bu sıkıntıyı.. mesala dükkandayım. arka tarafta çekmiyor.. kapıya yaklaşıyorum çekiyor.. ya aslında gösterge çekiyor olarak gösteriyor ama ne mesaj gidiyor ne arama yapılıyor.. anlamadım gitti.. kapalı alanlarda çok olmaya başladı bu sıkıntı benim olduğum bölgede..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Hacım bu saatte yöneticileri yok. Kendi aralarında birisini sorumlu seçtiriyor takım liderleri sabaha kadar muhabbet vs. Yarın arıyorsun, direk ben takım lideri istiyorum diyorsun. O ben yardımcı olayım diyecek, hayır takım lideri istiyorum die diretiyorsun. Takım lideri gelince ağzına geleni söyle, diğer müşteri hizmetlerindekiler gibi konusamaz, daha çok çözüm odaklı yaklaşacaktır. Dün akşam alemmi vardı vs diye sor. O ilgilenecektir. Birde bunun hakkında bana dönüş yapın, bu kadar lakaytlik olmazmı felan de. O gidern kontorlerimi istiyorum de, sana kontor verirler. Her çalışanın aylık 500 kontor verme hakkı felan var :D
Ama önce şikayet etme du belki benim kuzendir :D
adını sormayı unuttum hacım.. ama dediğni yapıcam.. ilk önce erkek çıkmıştı sonra kız çıktı.. sen bi sor.. giresun dereli de.. ok :) o mu bak :) -
Yok bizimkisi sabah vardiyasındaymış. Senin konuşma yapptığın telefon ve saat belli ise, kişileirin ismine gerek yok öğrenirsin zaten :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Yok bizimkisi sabah vardiyasındaymış. Senin konuşma yapptığın telefon ve saat belli ise, kişileirin ismine gerek yok öğrenirsin zaten :)
nasıl yani anlamadım.. kişinin kim olduğunumu öğrenirim ? -
Evet. Şimdi senin aradığın saatte ve numaradan, ismini unutsan bile onlar kim olduğunu bulurlar ama sana söylemeyebilirler. Şimdi craft demiş ya, kayıt bulunamadı diyorlar diye; o çok nadir olur genellikle bulunur sana bulamadık deseler bile o kişiye yazılı uyarı verirler. Özellikle turkcell de yazılı uyarı alanlar bi kaç ay prim alamıyor ve yükselme ihtimalleri varsa bu uzun bir süre askıya alınıyor :)
-
ismini alsam ne olcakki abi.. işime yararmı ?
-
abi oyle boyle degil 2 aydır alo 60 paketine gecicem dahada gecicem turkcell cok bozmaya basladı kendini ilgilenmiyorlar nerdeyse..
-
FeRoCi bunu yazdı:
ismini alsam ne olcakki abi.. işime yararmı ?
-----------------------------Sen alsaydın ben sana kim olduğunu bulurdum. Ama geçti artık :) Boşver...