Laktozsuz Sütü Deneyin (Laktozsuz Denge Soyasüt Vb)
-
Bu paket sütlerdeki gerçekten hayvandan çıkan sütmü ?
Yoksa ilaçla sadece beynimiz süt tadımı alıyor .
-
Süt içtiğimde hiç bir rahatsızlık duymuyorum. Severek içerim. Süt içmeli miyiz, buzağı değiliz diyen arkadaşlara yanıtım kola da içmek zorunda değiliz, bira da içmek zorunda değiliz ama içiyoruz diyorum.
Herkes laktoz intoleransına sahip değil, bunu da ilave etmekte faide var.
-
süt ölene kadar içilmesi gereken bir besin kaynağı dokunan yada vegan olan varsa soya sütü onlar için var
-
SOya sütü erkekler için sıkıntı östrojen hormonundan dolayı
-
Çok güzel içerik olmuş teşekkürler.
Bende Haziran'dan beri laktozsuz süt kullanıyorum. Sütü genelde kahve içeceğim zaman ve her sabah kahvaltı da içerim, hazım açısından gerçekten rahatlık veriyor. Aslında kullanmadan önce normal sütün sıkıntı yaptığından habersizmişim.
İkinci kullanma nedenim ise gerçekten tadı daha güzel. Önceleri kahvenin yanında tam yağlı süt kullanılması gerektiğini savunan bir fanatik olsam da laktozsuz sütün bu kadar yakıştığını tadınca kararımı değiştirdim.
Soya sütünü hiç tatmadım, onu da deneyeceğim.
-
-
konunun disina cikmadan :
süt mü saglikli ? bira mi saglikli ? diye bir tartisma vardi
-
mkyb bunu yazdı
Konuyu okuyunca The Big Bang Theory'deki Leonard aklıma geldi. :) Süt içince motoru bozuyordu.
rengi değişiyordu elemanın gel sarılalım
-
Lotus bunu yazdı
inek sütü buzağılar içindir, diğer canlıların sütleri ise o canlıların yavruları içindir, buzağı değilseniz veya yavru bir canlı değilseniz süte ihtiyacınız yok
Beyin bedava !
-
Sevdigi icin icene birsey dedigim yok ama sut icmek icin bu kadar zahmet gereksiz, icmesen bir eksiklik yasamayacagin bir besin, konuda bazi arkadaslar icmese saglikli olamayacagini savunmus, he kalsiyum evet canim evet