folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lan Noluyoruz Herkez Kürtlere Çalışıyor Firefox Bile

Lan Noluyoruz Herkez Kürtlere Çalışıyor Firefox Bile

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

a.q o zaman  işletim sistemlerinizide silin hem linux da hem windows da kürtçe dil desteği var yahu bizene kurtçe pkk nın dilimi sanki binlerce yıldır bu dünyada olan hatta iranda resmi bir dil kürtçe bu kadar keskin ve cahilce bakmayın olaya

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Misanthrope bunu yazdı:
    -----------------------------

holuvud nere holu wool nere?

gülmekten koptum laaa.. komedyen falansin sen sanirsam..

-----------------------------

yabancı kelimeleri yazarken söylendiği gibi yazıyorum canım anladın mı !! orda holuwool holuvud idi ingilizce tercümesi hollywood oluyor kapiş. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek

" orda holuwool holuvud idi ingilizce tercümesi hollywood oluyor kapiş. "

yok walla .. ben yine anlamadim..

ne neresi oluyor? 

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    beyler onu bunu bırakın kendimize bakalım kürdistan denilen yeri(kuzey ırağı)kim inşaa ediyor bizler evet doğru türk şirketleri bir biri ile yarışıyor,oranı alt yapısını bütün inşattlarını Türk firmaları yapıyor her türlü gıda falan fıstık bizden gidiyo daha biz bunu halletmeden girmişiz ne girmemişiz elalem ne yapsın daha kendi insanları engellemiyorsan ....

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 5250 Toplam Mesaj: 15