"Lan" Üzerinden Oynanabilen Oyunlar
-
piskopatix bunu yazdıxxspiderxx bunu yazdı
@
r10aldinho hocam o da çok eski ya :)
@
piskopatix onları baya bi araştırdım ancak alter kapatılmış artık olmuyor.teknogods için de denemediğim şey kalmadı adım adım her şeyi yaptım ama olmadı.bir de dediğim gibi lan için bunlara gerek var mı?
cımbızlamak derken kasdetdiğim zaten oydu başka sayfalardan bulman idi Lan game server makinamda dosyalar mevcut 200 mb civarı olacak teamspeak kullanıyorsan buyur gel sana elimden gelen yardımı yapayım.
editt// Mw2 ve MW3 Lan desteği kendinden yok Crackli versiyon ile Lan mümkün oluyoreyv. hocam maalesef teamspeak yok.peki direkt lan desteği olan oyun var mı? multi fln değil oyuna girip lan seçip oynayayım.bıktım artık teknogods fln uğraşmaktan :)
-
hamachi yerine artık tunngle kullanabilirsiniz. HL ,CS felan sorunsuz oynuyorum şuan.
-
bf2 var panpa botlarla oynuyorsun bugu var yani, birde cod5 zombi modu şuan bizde çok revaçta yurtçak oynuyoruz
-
Ka1nsha bunu yazdı
bf2 var panpa botlarla oynuyorsun bugu var yani, birde cod5 zombi modu şuan bizde çok revaçta yurtçak oynuyoruz
bf2 dediğin bad company 2 mi hocam? direkt lan seçeneğini seçip ounayabiliyor muyuz? yoksa hamachi fln gerekiyor mu?
-
o deilde lan üzerinden oynayabileceğimiz batak oynu varmıdır.
-
Quike :) oynuyoz büroda devamlı 64 ekran kartı çok bile geliyo :)
-
Hamachi'nin yaptığı iş internetteki bir adamla sizi aynı ağda gösterip LAN üzerinden oyun oynamanızı sağlamak. Zaten yanınızdaki aynı ağda olduğunuz kişiyle hamachi kullanmaktaki amacınız ne.
Yeni oyunların birçoğu ağdan oynarken lisans kontrolü falan yapıyor ağdan oynamak için farklı crackler oluyor genelde. COD serisinin 5'te vardı oynuyorduk lanfix.exe dosyası vardı. Lisans yüzünden oynayamadığınız oyunu google'da oyun ismi multiplayer crack yazıp aratarak bulabilirsiniz. Bazılarını oynayabilmek işkence hatta imkansız olabiliyor. Genelde eski oyunlar sıkıntı çıkarmıyor.
DarkSkull tarafından 27/Eyl/12 09:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Minecraft,Sniper Ghost Warrior var
-
DarkSkull bunu yazdı
Hamachi'nin yaptığı iş internetteki bir adamla sizi aynı ağda gösterip LAN üzerinden oyun oynamanızı sağlamak. Zaten yanınızdaki aynı ağda olduğunuz kişiyle hamachi kullanmaktaki amacınız ne.
Yeni oyunların birçoğu ağdan oynarken lisans kontrolü falan yapıyor ağdan oynamak için farklı crackler oluyor genelde. COD serisinin 5'te vardı oynuyorduk lanfix.exe dosyası vardı. Lisans yüzünden oynayamadığınız oyunu google'da oyun ismi multiplayer crack yazıp aratarak bulabilirsiniz. Bazılarını oynayabilmek işkence hatta imkansız olabiliyor. Genelde eski oyunlar sıkıntı çıkarmıyor.
aynen hocam LAN için ekstra bir programa gerek olmamalı.cod5i indiriyorum.akşam bi deneyeyim.
-
xxspiderxx bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
bf2 dediğin bad company 2 mi hocam? direkt lan seçeneğini seçip ounayabiliyor muyuz? yoksa hamachi fln gerekiyor mu?
yok hocam bu düz bf2 direk lan seçeneğini seçip oynayabiliyorsun tabi botlarıyla oynamak daha eğlenceli onu da bir bugla yapıyorsun onu da anlatıyım yani:
ilk baş multiplayer kurarsın herhangi bir map sonra diğer arkadaş oyuna tıklasın ama girmesin yani gözüksün ve kesinlikle bir daha refresh yapmasın sonra multiyi kuran kişi disconnect diyip singleplayer dan kuruyor oyuna giriyor diğer arkadaşda hani multi bölümünde bekleyen join game diyor böylelikle bu bug sayesinde singleplayer oyuna dahil oluyor.
bad comapny değil hocam battlefield 2 :)