Lanet Olası Digiturk Plustaki Videoları Bilgisayara Aktarma?
-
selam arkadaşşlat bende lanet olasıca bi digiturk plus var çok ibnemsi bi alet :/
içindeki kayıtlı şeyleri bilgisayara aktarmanın imkanı yok hdd yi söküp bilgisayara taksan bile olmuyo tek çare var akdasındaki av çıkışını tv kartına bağlayıpta bilgisayara kaydetmek onu yağpabiliyorum ama kayıt kalitesi çok kötü oluyo program olarak movie maker i kullanıyorum tv kartının kayıt zımbırtısı daha dandik benim bunu daha kaliteli [şu anda 640x480 kayıt yapıyo] kaydetmem için hangi program gerekli?
veya olmadı bu ibnemsi aletin ardasında hdmı çıkışı var bu hdmı çıkışını bilgisayara bağlayıp bilgisayardan daha kaliteli bir çıkış nasıl alabilirim bilgisayar için bi kart varmı hdmı çıkışı gibi 1394 çıkışından alınmıyo hdmı da benim bildiğim sadece monitöre verilebiliyo yani harici vbir kartla uydudaki hdmı görüntüyü bilgisayara alabilirmiyim cevaplarınız benim için çok önemli
şimdiden teşekkürler...
-
sony vegası dene
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
abü hdd yi takıp get data beck ile taratsan yani eger hdd şifrelenmemişse ve formatlar uygunsa içindeke veriyi alabilirsin ama uzun bir işlem büyük bir ihtimal hdd şifrelenmiştir deneyip hatta denemek lazım
-----------------------------hacı olmuyo dışındA ve içinde çift garanti bandı var adamlar gherşeyini düşünmüşler ve şifreli dosyalar içinde yapanlar varmış açamıyorlar
-
detay versene biraz nedir o alet pardon ne olduğunu biliyorum kaç para alıyolar mesela
-
alet 900 lira her ay digiturk paası artı kayıt edilen şeyler için 16 lira civarı para veriliyo her ay sonra 250 gb hazıfzası var ama kullanıcı 140 gbsini kullanabiliyor diğer taraı alete ait ve içinde ücretli iznenen filmler var ama ben hiç birini izlemedin 24 saat içinde istediğin kadar izleyebiliyorsun ama para veriyorsun çok saçma bi alet şiddetle tavsite etmiyorum ben yaptım bi salaklık...
-
up?
-
e up dedik :|
-
infernaL bunu yazdı:
sony vegası dene
-----------------------------o vegasın öyle bi özelliğ,idemi vardı :S efekt vermek için değilmiydi o vegas :/
-
Scart çıkıştan "scart to composite kablo" ile PC'deki TV kartınıza görüntüyü DVD(720x576) formatında alabilirsiniz. HD olarak alamazsınız. (HDMI portlu notebook ile belki bir program bularak HD alabilirsiniz?)
-
sarikamis bunu yazdı:
Scart çıkıştan "scart to composite kablo" ile PC'deki TV kartınıza görüntüyü DVD(720x576) formatında alabilirsiniz. HD olarak alamazsınız. (HDMI portlu notebook ile belki bir program bularak HD alabilirsiniz?)
-----------------------------bende onu merak ediyporum hdmı içeri aktaran bi port varmı :S benim bildiğim notebooklar hdmıyı dışarıya görüüntü aktarmak için kullanıyo içeri aktarmak için deil :S televizyon deilki bu bilgisayar sonuçta :S bide scartla yaptım çok dandirik oldu :/
1394 den olmamı acaba birşeyler :S hdmı 1394 çevrici falan firewire
-
Emperyalist bir başlık olmuş :)